elegantni-a-ucelna-skrin
Novinka Elegantní a účelná skříň

Elegantní a účelná skříň

Michal Mitrega

Michal Mitrega

29. 10. 2008 00:00 4

Nexus právě vydal bílou verzi skříně Clodius s množstvím doplňků pro zlepšení chlazení a snížení hlučnosti. A co víc, design také nebyl opomenutý.

Reklama

Clodius White Ventilation Pro je sněhově bílá skříň s dvěmi 120mm ventilátory, které jsou přichycené pomocí silikonových nožiček. Stejně tak i skříň je celá postavená na gumových nožičkách pro zabránění vibracím. Přední ventilátor a nasávací prostor ve spodní části skříně jsou vybaveny čistitelnými filtry.

Elegantní a účelná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Pro zajištění většího průtoku můžete přidat jeden 120mm ventilátor nahoru před zdroj a 80mm ventilátor (doporučuji nasávací) na místo ve velké většině případů nepoužívaných spodních PCI záslepek. Zajímavé je tlačítko power, které změnou podsvícení (modrá, fialová, červená) ukazuje teplotu uvnitř skříně. Tlačítko je otáčecí - můžete pomocí něj regulovat otáčky obou 120mm ventilátorů naráz. To je skutečně zajímavý nápad jak jednoduše snoubit design s funkčností.

Elegantní a účelná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Oba ventilátory mohou pracovat v rozmezí 1000 a 1700 otáček za minutu při maximálním průtoku 36,87CFM. A aby jsme nezapomněli, vraťme se k samotné skříni. (: Clodius má rozměry 419 x 180 x 495 mm a váhu 6,8kg. Skříň podporuje základní desky ATX a Micro-ATX formátů. K dispozici jsou 4 vnější 5.25" pozice, 1 vnější 3.5" pozice a 7 pozic pro disky před nasávacím ventilátorem.

Elegantní a účelná skříň
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Nexus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama