0db-pc-v-kapaline
Novinka 0dB PC - v kapalině

0dB PC - v kapalině

Michal Mitrega

Michal Mitrega

22. 10. 2008 00:00 18

Reactor je první sériově vyráběné PC ponořené v chladící kapalině. Skříň chladí CPU, grafické karty, základní desku, operační paměti i zdroje v elektricky nevodivé kapalině.

Reklama

Chlazení je zdá se složeno ze základního obvodu, který je napojen na velký radiátor pro rychlejší rozptyl tepla a samotné všudypřítomné chladící kapaliny. PC je plně konfigurovatelné. Nejvýkonnější sestava má dva 650W zdroje, zvukovou kartu X-Fi Professional Audio, tři 64GB SSD od Samsungu (s architekturou SLC) v RAID 0 poli a dvou archivačních Samsung SpinPoint F1 externích hot-swap pevných disků.

0dB PC - v kapalině
i Zdroj: PCTuning.cz

Reator je dále vybaven Intel Core 2 Extreme QX9770 procesorem, základní deskou s čipsetem NVIDIA 790i Ultra SLI, 2000MHz DDR3 pamětí s latencí 9–9–9–24, třemi NVIDIA GTX 280 grafickými kartami a Blu-ray mechanikou PANASONIC UJ-225-B.

0dB PC - v kapalině
i Zdroj: PCTuning.cz

Většina IO portů je vyvedená na vrchní část skříně. Overclockerům se jistě zalíbí i 'externí' CMOS baterie a přepínač na reset BIOSu. Modře podsvícené PC se v základní verzi (my jsme naopak jmenovali nejvýkonnější kousek) prodává za $5560.

0dB PC - v kapalině
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Hardcore Computers

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama