5-novych-mysi
Novinka 5 nových myší

5 nových myší

Michal Mitrega

Michal Mitrega

26. 9. 2008 00:00 9

Genius se poslední dobou činí. V jednom týdnu vydal hromadu souměrných myší zaměřených na různou skupinu uživatelů. Dnes se podíváme na ty nejzajímavější.

Reklama

Některé myši v následujícím přehledu používají Touch control "kolečko", což není nic jiného než osmisměrný nebo čtyřsměrný optický snímač namísto kolečka. O vychytávce si můžete přečíst už v recenzi z května 2007. Každá z nich navíc podporuje tzv. Turbo scrolling funkci - zrychlené rolování v dokumentech a na internetových stránkách, které se aktivuje a deaktivuje stisknutím předvoleného tlačítka.

NetScroll T220 se dodává ve dvou verzích - jako optická 1200 DPI nebo jako laserová 1600 DPI myš. NetScroll T220 má zajímavý leskle-černý design, ze který se určitě nebudete muset stydět.

5 nových myší
i Zdroj: PCTuning.cz

Další laserovou myškou je Navigator T835, který spojuje funkci myši, ovladače na PowerPoint prezentace a laserového ukazovátka. Šikovný je mikro-USB přijímač, který můžete klidně nechat zapojený v USB portu notebooku.

5 nových myší
i Zdroj: PCTuning.cz

NetScroll G500 je herní myška s laserovým senzorem o rozlišení 2000 DPI. Její tlačítka by měly vydržet až 8 miliónů kliků. Dovnitř můžete kdykoliv vsunout mince požadované váhy, kdyby se vám NetScroll G500 zdál příliš lehký.

5 nových myší
i Zdroj: PCTuning.cz

NetScroll T355 je laserová myška s 1600 DPI. Díky miniaturní velikosti je ideální k notebooku.

5 nových myší
i Zdroj: PCTuning.cz

Navigator 320 a 220 jsou dvě myši stejného tvaru, ale různých velikostí (k desktopu a k notebooku). Obě mají základní optický senzor s rozlišením 1200 DPI.

5 nových myší
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Genius

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama