optimalizace-crysis-warhead-se-povedla
Novinka Optimalizace Crysis Warhead se povedla

Optimalizace Crysis Warhead se povedla

Z. Obermaier

Z. Obermaier

17. 9. 2008 00:00 26

Již zítra vypukne další peklo na tropickém ostrově, a tentokrát již opravdu pro každého. Optimalizace se totiž velmi podařila a hra běží solidně i na kartách střední třídy.

Reklama
Optimalizace Crysis Warhead se povedla
i Zdroj: PCTuning.cz

Originální hra Crysis je bezesporu grafický skvost, ovšem má jednu "mouchu" ... spíše pěkně macatou masařku: je velice bídně optimalizovaná a není hratelná na maximální detaily na žádném dnešním stroji. Nastavení Very High při rozlišení vyšším než 1920x1200 je u této hry zapovězeno i uživatelům Quad CrossFire a Tri-SLI ... to se ale s datadiskem mění.

Optimalizace Crysis Warhead se povedla
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle prvních zpráv a reálných testů, se totiž tentokrát optimalizaci výrobce věnoval více a hra je mnohem svižnější. Na sestavě Q6600 a GeForce GTX 260, se v nastavení Very High (nově se jmenuje Enthusiast) pohybovalo fps při rozlišení 1920x1200 mezi 35 - 50fps a pod první hodnotu nikdy nekleslo. Pro slabší stroje existuje ještě možnost nastavení Gamer, které je zřejmě ekvivalentem High nebo Medium u první hry. V tomto nastavení pak bylo fps průměrně kolem 50fps po celou dobu hraní ...

Že by se konečně dal Crysis hrát na Very High při vysokém rozlišení na běžných konfiguracích? Vše zatím hovoří, že ano ... no nechejme se tedy překvapit - hru lze zítra zakoupit přes Steam a nebo v pátek na prodejních pultech i u nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama