novinky-ze-sveta-hd
Novinka Novinky ze světa HD

Novinky ze světa HD

darl

darl

16. 9. 2008 00:00 5

Digitální zábavní ekosystém v podání světových firem jako Intel, Microsoft nebo Sony. Podaří se jim dostat Apple na kolena? HD projektory pro vaše domácí kino a nový filmový klub od Microsoftu.

Reklama
  • Digitální zábava konečně inteligentně?

    Konsorcium velkých technologických firem jako Intel, Microsoft, Sony a Cisco Systems společně s hollywoodskými studii a mediálními domy typu NBC, Lionsgate či FOX, hodlají konečně dotáhnout (po kolikáte už?) vizi digitálního zábavního ekosystému. Jejich nová iniciativa s názvem DECE má v budoucnu umožnit přenositelnost médií napříč veškerou elektronikou opatřenou logem DECE. Konkurence pro Apple iTunes?
  • HD projektory se derou do vašich obýváků.

    Na veletrzích IFA 2008 a CEDIA 2008, které se sice konaly na opačných stranách zeměkoule, ale šlo na nich o to samé, tedy spotřební elektroniku, bylo jasně vidět, že kromě plochých televizí se domácí kino začíná orientovat také na Full HD projektory. Své modely určené pro běžné spotřebitele zde prezentovaly firmy jako Sony, JVC i Panasonic.
    Novinky ze světa HD
    i Zdroj: PCTuning.cz

  • Microsoft spouští filmový klub.

    Filmy táhnou a Microsoft nenechává nic náhodě. V rámci Xbox Live, online služby pracující na konzoli Xbox 360, spouští speciální filmový klub. Fanoušci se zde budou moct podívat na vybrané tituly ještě dříve, než dorazí do kin nebo oficiální distribuce. Více informací na webu www.xbox.com/filmclub.

Zdroj: HDTVBlog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama