novinky-ze-sveta-apple
Apple Novinka Novinky ze světa Apple

Novinky ze světa Apple

darl

darl

10. 9. 2008 00:00

Slavnostní představení nových iPodů, větší podpora her, budoucnost ovládání počítačů. A 10 let iMacu, který pomohl změnit svět osobních PC.

Reklama
  • Steve Jobs představil nové iPody. Včera proběhla v San Francisku očekávaná akce "Let's Rock", kde společnost Apple představila řadu novinek. Především druhou generaci MP3 přehrávače iPod Touch zaměřenou mimo jiné také na hraní. Dále byly prezentovány také nové barevné variace vylepšených starých iPodů.
    Novinky ze světa Apple
    i Zdroj: PCTuning.cz

  • Co přijde po dotykovém ovládání? Apple toho v oblasti ovládacích rozhraní ve svých laboratořích kutí nechutně mnoho. Obzvlášť po pohlcení společnosti Fingerworks. Právě její bývalí zaměstnanci, nyní pěšáci Apple, jsou podepsáni pod patentem, který odhaluje využití kombinace ovládání hlasem, dotykem, pohledem,, výrazem v obličeji i biometrikou.
  • iMac oslavil 10 let. Legendární počítač iMac, který v mnoha směrech změnil svět domácích počítačů, oslavil výročí 10 let od uvedení na trh. Pomohl rozšíření internetu i USB sběrnice, ale především - skoncoval s béžovou!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama