amd-se-kamaradi-s-blizzardem
Novinka AMD se kamarádí s Blizzardem

AMD se kamarádí s Blizzardem

FidoUncle

FidoUncle

12. 8. 2008 00:00 12

AMD sice ohlásilo, že hodlá s herními vývojáři spolupracovat více než bylo zvykem v minulosti, ale dnešní zprávu asi čekal málo kdo z nás. Partnerství, které bylo právě oznámeno, může AMD výrazně pomoci v prodejích.

Reklama

AMD sice nemá právě moc peněz na rozhazování, ale někdy je i takové sponzorování dobrou reklamou. Zvláště, když se spojí se společností Blizzard Entertainment na pořádání setkání BlizzCon 2008, které se uskuteční v Anaheimu 10. a 11. října(X.). Jak se dá očekávat, AMD bude dodavatelem grafických karet pro tento počin.

AMD se kamarádí s Blizzardem
i Zdroj: PCTuning.cz

To by ale nebylo zase tak zajímavé. O mnoho zajímavější je fakt, že AMD podepsalo s Blizzardem dohodu o dodávání počítačových her tohoto producenta společně s grafickými kartami AMD. Brzy se tak můžeme dočkat přiloženého Starcraftu nebo Diabla III. jako příjemného dárku, který najdeme v balení naší nové grafické karty ATI. Blizzard bude dále své hry ladit především pro čipy AMD. Ta mu na oplátku umožní přednostní přístup ke svým hardwarovým novinkám.

To jsou pro AMD velmi dobré zprávy. AMD v oblasti podpory vývojářů nebyla zdaleka tak silná jako její konkurence v podobě Nvidie se svým programem TWIMTBP(The Way Its Meant To Be Played). Jeho ekvivalent jménem The Ultimate Visual Experience se tak vřelého přijetí zatím nedočkal. Snad je toto obrat k lepšímu.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama