790gx-v-podani-dfi
Novinka 790GX v podání DFI

790GX v podání DFI

Ctibor

Ctibor

5. 8. 2008 00:00 10

Taiwanský výrobce velmi kvalitních desek DFI nám představuje svůj poslední poslední výtvor, v podobě motherboardu s nejvýkonnější integrovanou grafickou kartou pro procesory AMD.

Reklama

Základní deska s čipovou sadou 790GX a jižním můstkem SB750 a integrovaným grafickým jádrem RV620 (Radeon HD3470) ponese název LANParty JR 790GX-M2RS. Socket AM2+ ji umožňuje osadit čipy AMD předchozí generace - Athlon a poslední - Phenom, a to ve spolupráci s paměťovými moduly DDR2 do rychlosti 1066MHz. Deska dále podporuje zapojení dvou diskrétních grafických karet do režimu Crossfire (dva PCI-Express 2.0 sloty) a také technologii Hybrid Crossfire pro šetření energie.

790GX v podání DFI
i Zdroj: PCTuning.cz

Tento motherboard je dále vybaven šesti SATA porty druhé generace, osmikanálovou zvukovou kartou a gigabitovým ethernetem. O napájení se stará čtyřfázový napěťový regulátor a velmi kvalitní vícevrstvé keramické kondenzátory. Součástí je i speciální overclock utilita ABS (Auto Boost System), kterou DFI představilo na posledním Computexu, dále i CMOS Reloaded a Genie BIOS. LANParty JR 790GX-M2RS by se k nám měla dostat v průběhu stávajícího měsíce, s cenou lehce nad hranicí 3500Kč.

Zdroj: TechConnect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama