ati-xgp-prezentacni-video
Novinka ATI XGP - prezentační video

ATI XGP - prezentační video

Ctibor

Ctibor

31. 7. 2008 00:00 15

Na oficiálních stránkách společnosti AMD.ATI se objevilo nové prezentační video externí grafické karty, ATI XGP, která by se k nám měla dostat již příští měsíc.

Reklama

Nové reklamní video ukazuje ATI XGP samozřejmě - jak jinak - než v tom nejlepším světle a s několikerým použitím slovíčka "ultimátní" si opravdu nedělá starosti. Avšak kdo by svůj vlastní výrobek nevychválil, že. I přesto si myslím, že video není úplně k zahození a minimálně se na něj podívat nám neuškodí a nic za to nedáme.


Klikněte pro přehrání videa (HD verze - zde)

V celku nám však vlastně neřekne nic nového. Zde prezentovaný výrobek je ten samý, který známe z předchozích fotografií - od společnosti Fujitsu-Siemens. Od začátku do konce se to zde hemží fakty o externím PCI-Express konektoru, bezproblémovém připojení k notebooku, výkonu dostačujícím pro hraní počítačových her a celkové multikonektivitě zmiňované krabičky. Spokojený obličej pána na konci spotu už jen dokresluje reklamní ladění celého videa. To nám však nic nevezme z toho, že tato externí grafická karta je obcí hráčů počítačových her velmi očekávána a jistě nejen jí. Již brzy se dočkáme.

Zdroj: AMD.ATI

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama