asus-predstavuje-desku-s-sb750
Novinka Asus představuje desku s SB750

Asus představuje desku s SB750

Ctibor

Ctibor

29. 7. 2008 00:00

Nedávno jsme vás informovali o tom, že nový jižní můstek SB750 od firmy AMD by měl nabídnout mnohem vyšší přetaktovací možnosti pro procesory Phenom. Novou desku tímto vybavenou nám představuje společnost Asus.

Reklama

Nová základní deska ponese název M3A79-T Deluxe a bude nabízet opravdu to nejlepší pro čipy od Advanced Micro Devices. Jak již bylo řečeno, deska je vybavena čipovou sadou AMD 790FX s jižním můstkem SB750, se kterým byste měli dostat ze svého Phenomu opravdu maximum. Socket můžeme osadit procesory určenými pro patici AM2 či AM2+ s TDP do 140W. Sběrnice se vyznačuje technologií HyperTransport 3.0 a podporou pamětí DDR2 do 1066MHz. Čtyři PCI-Express 2.0 sloty nám umožní osadit až kvartet grafických karet (Quad-Crossfire) od firmy ATI(AMD). K nim se připojí ještě dva klasické PCI sloty.

Asus představuje desku s SB750
i Zdroj: PCTuning.cz

Deska dále zahrnuje veškeré běžné vybavení v podobě šesti interních SATA portů a jednoho externího - eSATA, osmikanálové zvukové karty, gigabitového ethernetu. V programové výbavě najdeme také utilitu pro jednodušší přetaktování s názvem ASUS Precision Tweaker 2 a dále také exkluzivní Express Gate. Kdy a za jakou cenu se k nám poslední podvozek pro CPU od AMD dostane zatím není známo.

Zdroj: DigiTimes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama