windows-7-podle-planu
Novinka Windows 7 podle plánu

Windows 7 podle plánu

Ctibor

Ctibor

25. 7. 2008 00:00 40

Windows Vista se u nás z pohledu operačního systému neohřejí nijak extra dlouho a už nás svým příchodem "obšťastní" Windows 7. Zatím jde vše podle plánu.

Reklama

To včera oznámil Bill Veghte (Senior Vice President of the Online Services and Windows Business Group) na Microsoft Financial Analyst Mettingu. Práce na Windows 7 jdou zatím velmi dobře a víceméně bezproblémově, a tak by se jich široká veřejnost měla dočkat v původně slíbeném termínu. Ten byl již v poměrně dávné minulosti naplánován na tři roky po uvedení Windows Vista (30.1.2007) a počátek roku 2010 tak zůstává nadále v platnosti. K Windows 7 vzhlíží nejeden uživatel s velkým očekáváním a snad skoro každý z nás doufá, že přinese konečně razantnější změny než prozatimní "přechodné" Visty.

Windows 7 podle plánu
i Zdroj: PCTuning.cz


Klikněte pro zvětšení

Druhá zpráva asi už potěší jen málokoho, a to, že druhá betaverze internetového prohlížeče Internet Explorer 8 by se k nám měla dostat v příštím měsíci. Jsem opravdu zvědav, jak velký pokrok zaznamenáme oproti předchozí verzi, která si z testu internetových standardů, Acid 3, odnesla opravdu "neuvěřitelných" 17 bodů, avšak bojím se toho, že rapidně vyšší číslo asi očekávat nemůžeme. Finální verze IE8 bude uvolněna později ke konci letošního roku, avšak velká část uživatelů ho pravděpodobně použije jen jednou, a to pro stažení alternativního prohlížeče.

Zdroj: TechConnect Magazine

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama