prvni-trailer-k-call-of-duty-5
Novinka První trailer k Call Of Duty 5

První trailer k Call Of Duty 5

Michal Kleman

Michal Kleman

24. 6. 2008 00:00 16

Ačkoliv nejsme přímo server zabývající se hrami, právě tyto zábavné programy se často stávají měřítkem výkonu jednotlivých komponent i sestav, a tak nemůžeme vynechat novinku o pokračování legendy: Call of Duty přichází popáté.

Reklama

Na internetu se objevil první trailer ke hře Call Of Duty 5: World At War. Její "předchůdce" jistě každý z vás zná alespoň od slyšení a spíš jí všichni minimálně jednou hráli. O zpracování novinky se velmi diskutovalo - zvláště po zasazení předchozího dílu (Call Of Duty 4: Modern Warefare) do součastnosti. Páté pokračování této famózní série se však opět vrátí do minulosti, dokonce až do druhé světové války!

První trailer k Call Of Duty 5
i Zdroj: PCTuning.cz

Video můžete najít ZDE

V traileru uveřejněném společností Activision můžete vidět spojenecké jednotky útočící útočící na ostrov ovládaný fašistickými japonskými jednotkami. Grafika vypadá opravdu velmi podařeně, doufejme, že se dočkáme i nových herních možností. To však vývojářům z Activisionu není cizí a jejich hry jsou známé dobrou hratelností a inovativností, já osobně do nich vkládám velké naděje po odehrání všech předchozích dílů CoD. Těšme se na informace a samozřejmě hru samotnou. :-)

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama