foxconn-ma-zakladni-desku-s-chipsetem-intel-g45
Novinka Foxconn má základní desku s chipsetem Intel G45

Foxconn má základní desku s chipsetem Intel G45

JeanVEGA

JeanVEGA

8. 6. 2008 00:00 7

Na Computexu právě jmenovaná společnost předvedla nový produkt, jenž obohacuje modelovou řadu Digital Life.

Reklama

První pohled na model s označením Concerto nám toho sice mnoho nenapoví, ale víme, že tento kousek je postaven na chipsetu Intel G45 s jižním můstkem ICH10R. Jedná se vlastně o P45 s integrovaným grafickým jádrem X4500. Tato základní deska s sebou nese dva x16 PCIe 2.0 sloty a co je nejzajímavější, tak podle slov vedení firmy Foxconn má podporu CrossFireX a je zatím jediným kouskem se dvěma PCIe sloty v kombinaci s chipstem Intel G45 k vidění.

Foxconn má základní desku s chipsetem Intel G45
i Zdroj: PCTuning.cz

Co nám ještě tento produkt nabídne? Na zadní straně můžeme najít PS/2 port, šest USB 2.0 portů, S/PDIF výstup, DVI, HDMI, FireWire, dva eSATA konektory, port pro gigabitový Ethernet a 7.1 kanálové audio. Kromě již dvou jmenovaných x16 PCIe slotů najdeme i dva x1 PCIe i dva standardní PCI sloty, šest SATA konektorů, tlačítka „power,“ „reset,“ „clear CMOS“ a možnost připojení šest USB a jeden FireWire port navíc.

Samozřejmostí je podpora nejnovějších 45nm procesorů Intel pro socket LGA775 až s 1600MHz FSB a údajně bude základní deska Concerto vyráběna s podporou operačních pamětí DDR2 i DDR3 (nikoliv však současně). Vypadá to tak, že se Foxconn snaží pořádně zavařit i větším a usazenějším hráčům na tomto poli trhu. Nechme se překvapit jak si v budoucnu povede.

Zdroj: fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama