gigabyte-uvadi-7-palcove-umpc
Novinka Gigabyte uvádí 7 palcové UMPC

Gigabyte uvádí 7 palcové UMPC

JeanVEGA

JeanVEGA

7. 6. 2008 00:00 8

Společnost Gigabyte nedávno vypustila na trh nový model série Ultra Mobile PC. Podle slov vedení této firmy tvoří ideálního společníka na cestách a nabízí dobrý komfort i při psaní rozličných dokumentů či mailů.

Reklama

Zařízení pojmenované jako Gigabyte M704 je opatřené vysouvací QWERTY klávesnicí, 7 palcovým displejem s rozlišením 1024x600 pixelů, je poháněné procesorem VIA Esther ULV C7-M s pracovní frekvencí 1,2GHz, nabídne operační paměť typu DDR2 o kapacitě 768MB a pevný disk s maximální kapacitou 60GB. Navíc ukrývá ve svých útrobách 1,3 megapixelovou webkameru a IEEE 802.11 b/g wireless síťovou kartu.

Gigabyte uvádí 7 palcové UMPC
i Zdroj: PCTuning.cz

Design M704 je navržený tak, aby si zachoval minimalistické a modní prvky staršího bratra Gigabyte U60 a přitom stále přišel s něčím novým. Novinkou je například „Mobility Center Button,“ který umožňuje použití funkcí jako například změnu rozlišení displeje, změnu hlasitosti nebo zcela eliminuje nutnost používání menu v některých situacích. Podporovaným operačním systémem je Windows XP Home a zařízení dokáže na jedno nabití baterie pracovat po dobu čtyř hodin.

Gigabyte M704 přichází i s řadou periferních zařízení. Například modul pro příjem DVB-T umožní sledování digitální televize a hodit se může i GPS navigace. Z výstupů nám nabídne například IEEE1394, USB, D-SUB, RJ-45 konektor nebo audio výstup. Právě popsané zařízení je v současnosti už na trhu a více informací najdete na stránkách výrobce.

Zdroj: softpedia

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama