novy-metal-gear-solid-jiz-brzy
Novinka Nový Metal Gear Solid již brzy

Nový Metal Gear Solid již brzy

Stančík Martin

Stančík Martin

29. 5. 2008 00:00 6

Tlak na Hideo Kojimu by už snad ani nemohl být větší, avšak tvůrce hry Metal Gear Solid je před vydáním nového dílu populární video hry klidný.

Reklama

Kojimův Metal Gear Solid 4 se představí již v červnu a bezpechyby je jednou z nejočekávanějších her tohoto roku. Nejen že hráči prožijí další dobrodružství v kůži hrdiny Solid Snakea, nýbrž analytici předpokládají, že hra pomůže zvýšit tržby konzole PlayStation 3 v USA a přiblížit se tamní jedničce Xboxu 360 od Microsoftu.

Smysl pro detail a napínavé zápletky přinesly Kojimovi respekt miliónů hráčů a podle mnohých je tento Japonec jedním z nejlepších světových herních vývojářů spolu s tvůrcem The Sims Willem Wrightem nebo stvořitelem nezapomenutelného Maria Shigeru Miyamotem.

Předchozích tří dílů série Metal Gear Solid se pod taktovkou vydavatelství Konami prodalo více než sedmnáct milionů kusů. V nejnovějším dílu se dostaneme do válečné zóny a podle tvůrců budeme mít dostatek volnosti, takže hru každý může hrát po svém. Kojima slibuje, že se také dočkáme vyřešení otázek, které vyvstaly v minulých dílech a zatím nebyly zodpovězeny.

Zdroj: Reuters

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama