gigabyte-pripravuje-zakladni-desku-s-chipsetem-790gx
Novinka Gigabyte připravuje základní desku s chipsetem 790GX

Gigabyte připravuje základní desku s chipsetem 790GX

JeanVEGA

JeanVEGA

27. 5. 2008 00:00 3

Společnost Gigabyte chystá další zajímavý produkt, jenž by se měl poprvé v reálu objevit na výstavě Computex konající se začátkem června.

Reklama

Tato základní deska ponese označení GA-MA79GP-DS4H a jak již napověděl nadpis novinky, bude postavená na chipsetu AMD 790GX ve spolupráci s novým SB750 na jižním můstku. Podporovat bude, samozřejmě, nejnovější procesory od společnosti AMD pro patici AM2 a AM2+ a operační paměti typu DDR2 až po frekvenci 1066MHz. S sebou si nese integrovaný grafický čip s pojmenováním ATI Radeon HD 3300, jenž má podporu Hybrid Crossfire, CrossfireX a přichází s modulem „side-port“ DDR3 od společnosti Elpida. Firma Gigabyte pro tento produkt použila 4+1 návrh PWM, což by mělo dostatečně zásobovat potřebnou energií i nejnáročnější procesory AMD Phenom X4.

Gigabyte připravuje základní desku s chipsetem 790GX
i Zdroj: PCTuning.cz

GA-MA79GP-DS4H ještě nabídne dva sloty PCI-Express 2.0 x16 (při použití obou najednou pouze 8x), šest portů SATA, konektory D-sub a HDMI a 7.1 kanálové audio. Prodávat se bude za zatím neznámou cenu, ale předpokládá se, že bližší informace se dovíme po Computexu.

Zdroj: fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama