evga-predstavuje-nove-usb-graficke-adaptery
Novinka EVGA představuje nové USB grafické adaptéry

EVGA představuje nové USB grafické adaptéry

JeanVEGA

JeanVEGA

5. 5. 2008 00:00 2

Pokud patříte mezi ty, jenž potřebují několik přídavných výstupů pro monitor na svém stolním počítači či notebooku, bude nová rodina produktů UV Plus+ od firmy EVGA něco pro vás.

Reklama

Distribuce zařízení pojmenovaných jako UV12 a UV16 spadajících do právě představené série UV Plus+ podle slov výrobce již začala. Tyto dvě jednotky je možné k systému připojit pomocí rozhraní USB a podporují jak VGA tak DVI port. Technologie DisplayLink umožňuje případnému majiteli pracovat až se čtyřmi monitory najednou a virtuální pracovní plochu dokáže rozšířit, otočit, nebo zrcadlit. Pro každou obrazovku je však potřebný samostatný adaptér.

EVGA představuje nové USB grafické adaptéry
i Zdroj: PCTuning.cz

Ani jeden z jmenovaných produktů nemá samostatnou jednotku GPU a naopak oba jsou opeřené pamětmi DDR. Podporují operační systém Windows Vista i jeho prostředí Aero a rovněž OS Windows XP. Model UV12 vyprodukuje rozlišení do 1280x1024 pixelů při poměru stran 4:3 a do 1440x900 pixelů v širokoúhlém módu. Druhý jmenovaný, a to UV16 je schopný pracovat s rozlišením 1600x1200 resp. 1680x1050 pixelů. Cena zatím zveřejněna nebyla, ale podle slov výrobce se bude pohybovat pod hranicí $100 (asi 1600Kč).

Zdroj: electronista

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama