novy-high-end-asusu-s-p45
Novinka Nový high-end Asusu s P45

Nový high-end Asusu s P45

Michal Kleman

Michal Kleman

3. 5. 2008 00:00 4

Do vydání čipsetu P45 zbývá necelý měsíc a na internet se dostávají informace o nových deskách. Dnes to bude Asus P5Q3 Deluxe.

Reklama

Novinka společnosti Asus je tedy založena na severním můstku P45, jako jižní můstek by měla být použita novinka s označením ICH10R (je tedy možnost zapojit disky do RAID). Deska je samozřejmě určena pro procesory Intel do patice LGA775, o jejich napájení se postará šestnáctifázové napájení. Do slotů pro operační paměť můžete osadit DDR3 moduly o taktu až 2000MHz, jde o "rebelskou" akci Asusu, protože podle oficiálních specifikací Intelu zvládá P45 paměti o taktu "pouhých" 1333Mhz.

Nový high-end Asusu s P45
i Zdroj: PCTuning.cz


Kvalitnější obrázek najdete na stránce zdroje.

Grafické karty můžete zapojít až do tří PCIe 2.0 x16 slotů. Deska se dále pochlubí šesti SATA konektory, eSATA konektorem na I/O panelu, dvěma konektory pro gigabitový ethernet a HD audio výstupem, chybět nebude ani WiFi 802.11n. Z nadstandardního vybavení můžete dostat například EPU (Energy Procesing Unit), možnost uložit si do BIOSu profily pro přetaktování (ale při přepínání mezi nimi budete muset restartovat PC) nebo Crash Free BIOS třetí generace. Deska výjde společně s oficiálním vydáním severního můstku Intel P45. Cena zatím není známa.

Podle XFastes

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama