herni-notebook-asus-g70-miri-na-trh
Novinka Herní notebook Asus G70 míří na trh

Herní notebook Asus G70 míří na trh

JeanVEGA

JeanVEGA

2. 5. 2008 00:00

Společnost Asus aktualizuje svou třídu herních přenosných zařízení a po dvou předchozích modelech se do této rodiny zařadí další produkt.

Reklama

Nejnovější přírůstek do této série dostal označení G70 a následuje své předchůdce G1 a G2. Tato novinka je opatřena 17 palcovým displejem s rozlišením 1920x1200 pixelů a je dosud nejrychlejším laptopem, jaký kdy společnost Asus představila. Notebook G70 v sobě ukrývá procesor Intel Core 2 Duo pracující při frekvenci 2.6GHz nebo Core 2 Extreme tikající na 2.8GHz. Oba jsou založené na 45nm výrobním procesu. S sebou si tento laptop dále nese dvě grafické karty GeForce 8700M GT v zapojení SLI, co by mělo poskytnout uspokojivý výkon pro většinu hráčů.

Herní notebook Asus G70 míří na trh
i Zdroj: PCTuning.cz
Herní notebook Asus G70 míří na trh
i Zdroj: PCTuning.cz

Kovové pouzdro dodává tomuto produktu profesionálnější vzhled a je vysoko pravděpodobné, že se tím prodlouží i jeho životnost. Podsvícení LED po stranách a na zadní straně zařízení mění barvu podle aktuálního zatížení systému, čímž uživatel lehce zjistí, že dochází k jeho přehřívání i v průběhu hraní. Tento produkt je však opatřen dvěma větráčky, a to by mělo pravděpodobnost přehřátí laptopu značně snížit. Asus G70 má možnost instalace dvou pevných disků a nabízí kapacitu až 640GB. Navíc má vestavěnou 2 megapixelovou webkameru a programovatelná tlačítka pro lepší komfort hraní. Jak se dalo očekávat, firma Asus nezveřejnila datum vydání, cenu zařízení ani možnosti jeho konfigurace.

Zdroj: electronista

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama