amd-miri-do-sektoru-pro-mensi-podnikatele
Novinka AMD míří do sektoru pro menší podnikatele

AMD míří do sektoru pro menší podnikatele

JeanVEGA

JeanVEGA

28. 4. 2008 00:00 1

Společnost AMD chystá rychlý úder na poli trhu se systémy určenými pro menší podnikatele. Světová dvojka ve výrobě procesorů nedávno zveřejnila plán s názvem AMD Business Class.

Reklama

Nová třída s formálním kódovým označením Hardcastle je navržená tak, aby umožnila výrobcům počítačových systémů jednoduše postavit produkty pro jmenovaný trh menších podnikatelů a co nejlépe vyhovět jejich požadavkům. Základem budou vícejádrové procesory AMD Athlon X2 a Phenom X3 a X4 s grafickými čipy ATI Radeon HD 3000 a čipsety AMD 780V.

AMD míří do sektoru pro menší podnikatele
i Zdroj: PCTuning.cz

Firma AMD klade důraz i na životnost nové řady. Systémy AMD Business Class budou výrobci počítačů udržovány po dobu 24 měsíců a záruka se prodlužuje na tři roky. Na stránkách tohoto výrobce počítačových čipů je možné najít informaci o tom, že nová technologie nabízí i procesory označené jako „energy-efficient“ kvůli snížení spotřeby celého systému. Novou řadu AMD Business Class je možné najít zatím u výrobců HP Compaq a Dell. U společnosti HP se jedná o model dc5850 a Dell nabízí tuto technologii v produktech řady Optiplex 740.

Zdroj: news zdnet

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama