dell-predstavuje-zeleny-desktop
Novinka Dell představuje "zelený" desktop

Dell představuje "zelený" desktop

JeanVEGA

JeanVEGA

23. 4. 2008 00:00 3

V současné době jsou středobodem pozornosti především laptopy a ultrapřenosná zařízení. Nový koncept společnosti Dell by mohl zrak zákazníků opět zaměřit na oblast desktopů.

Reklama

Michael Dell, CEO (výkonný ředitel) jmenované společnosti, předvedl jako součást výstavy „Earth Day“ na konferenci Fortune Brainstorm ve městě Pasadena v Kalifornii to, co firma Dell nazvala jako nejmenší a nejpřátelštější desktop k životnímu prostředí, jenž v současnosti k dispozici má.

Dell představuje "zelený" desktop
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle slov mluvčí společnosti Dell, Anne Camden, je tento koncept údajně až o 81 procent menší a spotřebuje o 70 procent méně energie než typický stolní počítač formátu „mini-tower.“ Odmítla však prozradit jakoukoliv informaci o specifikaci použitého hardwaru nebo o ceně zařízení. Detaily budou zveřejněny s případným uvedením tohoto desktopu na trh. Ví se však, že jeho povrch je vyroben z recyklovaného a recyklovatelného materiálu. Různé zdroje tvrdí, že se jedná o bambusové dřevo. Jeho konkurencí bude například Mac Mini od společnosti Apple a MyMiniPC od firmy Everex.

Zdroj: pcworld engadget

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama