msi-predstavuje-13-3-notebook
Novinka MSI představuje 13,3" notebook

MSI představuje 13,3" notebook

JeanVEGA

JeanVEGA

1. 4. 2008 00:00

Tento malý notebook od společnosti MSI, i když tak na prvý pohled vůbec nevypadá, skutečně je produktem, jenž vychází na trh v současné době.

Reklama

Nikdo netuší, proč byl zvolen dizajn, který jsme mohli pozorovat u těchto zařízení již před několika lety, ale musíte uznat, že tento laptop se nese trochu v duchu "retra". Nic se však nemění na tom, že VR340 s uhlopříčkou svého displeje o velikosti 13,3 palců a rozlišením WXHA 1280x800 pixelů je čerstvě vyvinutým kouskem. Jeho kompletní vybavení, které s sebou nese je uloženo v pouzdře s hmotností 1,8kg.

msi

Pohonná jednotka tohoto zařízení je založená je na platformě Intel, použitý čipset je GL960+ICH8-M (Crestline). VR340 nabízí procesor Core 2 Duo a integrovaný grafický čip GMA X3100, oba rovněž od společnosti Intel. Operační paměť typu DDR2 je možné si zvolit až do kapacity 3GB. Stejně tak i kapacitu pevného disku v rozsahu od 80 až do 250GB. Systém má vestavěnou 1,3-megapixelovou webkameru, mikrofon, dual-layer DVD vypalovačku, samozřejmostí je Wi-Fi a ExpressCard slot. Za příplatek je možné si pořídit i verzi s Bluetooth připojením. Jako předinstalovaný operační systém byl zvolen Windows Vista Home Premium. MSI bohužel nezveřejnilo datum vydání ani cenu tohoto zařízení.

Zdroj: engadget electronista

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama