co-vas-ceka-v-pristich-dnech-na-pctuning
Novinka Co vás čeká v příštích dnech na PCTuning ...

Co vás čeká v příštích dnech na PCTuning ...

Z. Obermaier

Z. Obermaier

29. 3. 2008 00:00 64

Kromě opravdu velké porce exklusivních testů (X48 Express vs P45 Express, GeForce 9800 GTX ve Tri-SLI, 45nm Quady) přichází i novinka v systému komentářů pod články.

Reklama

V úterý končí embargo na grafickou kartu GeForce 9800 GTX - jejíž test v ten den na našich stránkách najdete. Jako opravdovou specialitku se ale hned další den (nejpozději ve čtvrtek) dočkáte exklusivního testu SLI ze dvojice těchto karet a zároveň i testu Tri-SLI se třemi grafikami! Velmi zajímavé bude srovnání Tri-SLI na čipsetu nForce 680i SLI a nForce 790i Ultra SLI! V některých hrách je nárůst výkonu na novém čipsetu značný!

Co vás čeká v příštích dnech na PCTuning ...
i Zdroj: PCTuning.cz

V pátek (maximálně v pondělí) bych vás rád pozval k dalšímu zcela jedinečnému testu - první české recenzi čipsetu Intel P45 Express (který byl sice oficiálně ještě odložen, nám ho otestovat ale již nic nezabrání) budeme jej konfrontovat s X48 Express ... budou rozdíly odpovídat rozdílu cenovému? No nechejte se překvapit ... Soupeřit budou desky Asus Rampage Formula a Asus P5E3 Premium ... s X48E a Asus P5Q3 Deluxe s P45 Express

Jestli vyjde čas uveřejníme také v nejbližších dnech test přetaktování dvou 45nm jádrových procesorů Intel - Q9300 a Q9450. Pokud se nepodaří test dokončit tento týden, naleznete jej zde v první polovině týdne příštího.

Co vás čeká v příštích dnech na PCTuning ...
i Zdroj: PCTuning.cz

Nakonec pojďme k nejdůležitější změně. Přecházíme na moderované komentáře pod články. PCTuning byl na českém IT internetu posledním serverem kde většinou nebyly komentáře mazány a globálně diskuse nebyla moderovaná. Bylo to z prostého důvodu, nebyl nikdo kdo by měl čas tuto nevděčnou roli dělat. Nyní to budu dělat já, a všechny komentáře které nebudou k tématu (a tudíž zcela bez informační náplně) ihned odstraníme. Každý náznak "flamewaru" WinXP vs Win Vista, ATi vs NVIDIA, Intel a AMD a podobne bude ihned v zárodku eliminován. V diskusích budou ponechány pouze hodnotné příspěvky, a oprávněná kritika. Již déle nebudeme dávat prostor k "plkání" a výkřikům" ne zcela dospělých jedinců, kteří cítili jako svou povinnost zanechat nám svá "moudra" pod každým článkem. Nepoučitelní jedinci budou po dohodě i "zabanování" a budou mít již pro příště smůlu ...

PCTuning není "dětské hřiště" nebo fórum, a mnozí si tyto stránky pletou s chatem nebo podobným médiem. My říkáme již nikdy  více! Tento magazín je soukromým vlastnictvím, a proto má redakce plné právo uplatnit cenzuru a mazat příspěvky, které budou v rozporu s dobrými mravy a rozumným způsobem vyjadřování.

Pokud jste rozumní a slušní přispěvatelé do komentářů, nijak se vás tato změna nedotkne - tato novinka je určena pro ty "problémové".

Toto rozhodnutí není definitivní, a v případě minimalizace "výkřiků" a neodůvodněných "poznámek" v kometářích (jako je tomu na jiných webech) bude od tohoto zpřísnění opět upuštěno, v této chvíli je ale platné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama