creative-asus-klame-zakazniky-podporou-eax-v-ovladacich
Novinka Creative: Asus klame zákazníky podporou EAX v ovladačích

Creative: Asus klame zákazníky podporou EAX v ovladačích

Michal Kleman

Michal Kleman

28. 3. 2008 01:00 3

V součastnosti je běžné mít integrouvanou "zvukovku," audiofilové však tvrdí, že to není ten pravý zážitek. Ještě horší je to prý u EAX zvukových efektů ve hrách, bohužel však ani samostatná zvuková karta nám nemusí poskytnout to, co čekáme.

Reklama

Možná to ještě nevíte, ale Asus vydal nové ovladače pro svou řadu zvukových karet Xonar. Podle výrobce tyto ovladače podporují zvukové efekty EAX verze 3, 4 a 5. To ale asi nebude tak úplně pravda, jak tvrdí viceprezident Creative Labs Phil O'Shaughness. Přesně se vyjádřil takto: “Ovladače Asusu chybně deklarují podporu EAX5 schopností, aby přesvědčily hry k povolení 3D zvuku na jejich kartách. Zákazníci Asusu tak nedostávají opravdový zážitek ze zvuku, jaký by měl EAX Advanced HD poskytovat.”

Creative: Asus klame zákazníky podporou EAX v ovladačích
i Zdroj: PCTuning.cz

Jinými slovy Asus nepravdivě deklaruje podporu vyšších verzí EAX ve svých ovladačích pro zvukové karty Xonar a ty tak poskytují pouze papírovou podporu. Ano, může se to jevit jako lepší než nic, zvlášť když samotný Creative má problémy s ovladači svých zvukových karet pro Windows Vista, ale stále je to podvádění nás, zákazníků.

Podle Fudzilla

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama