sestavy-od-spolecnosti-dell-a-hp-s-phenomem
Novinka Sestavy od společností Dell a HP s Phenomem?

Sestavy od společností Dell a HP s Phenomem?

JeanVEGA

JeanVEGA

22. 3. 2008 00:00

Jen přednedávnem firma Hewlett-Packard představila několik systémů s procesorem AMD Phenom a teď ji následuje i Dell. Šance AMD na úspěch v boji se společností Intel se tedy zvyšují.

Reklama

V druhé čtvrtině tohoto roku se dočkáme nových sestav od firmy Dell s tří a čtyřjádrovými procesory AMD Phenom. Konkrétně se jedná o systém označený jako OptiPlex 740. Je to poprvé, kdy tento výrobce počítačů osadí své systémy procesory s více než dvěma jádry pocházejícími z výrobny firmy AMD. Společnost Dell taky prozradila, že v budoucnu bude nabízet i systémy s čtyřjádrovými procesory AMD Opteron založenými na jádrech Barcelona v revizi B3 s již opravenou chybou „TLB.“

phenom dell

Hewlett-Packard systémy s procesory AMD Phenom již ve své nabídce má, a to v sérii Pavilion jak pro běžné spotřebitele tak pro podnikové nasazení. Produkt společnosti HP dx2450 je poháněn tříjádrovým procesorem Phenom X3 s označením 8600B na frekvencí 2.3GHz. Na výběr je taky čtyřjádrový procesor Phenom X4 8700B s taktem 2.5GHz a další modely. Firma AMD jistě doufá, že nové a opravené procesory AMD Phenom v revizi B3 budou mít úspěch a nebude se muset potýkat s problémy, jakým musela čelit ihned po jejich uvedení.

Zdroj: news

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama