averatec-predstavuje-ultramobilni-zarizeni-s-procesorem-amd
Novinka Averatec představuje ultramobilní zařízení s procesorem AMD

Averatec představuje ultramobilní zařízení s procesorem AMD

JeanVEGA

JeanVEGA

22. 3. 2008 14:35 4

Pole trhu s ultramobilními produkty v poslední době zažívá silný rozmach. Potvrzuje to i společnost Averatec, jež možnost výběru zákazníka nedávno rozšířila o další kousek.

Reklama

Tato firma uvedla na trh svoje 12,1 palcové ultraportable zařízení s označením 2575, které zákládalo na osvědčeném a vážném „all-black (kompletně v černém)“ dizajnu stejně, jako to bylo i u některých jeho předchůdců. Averatec se s vypuštěním nového modelu snaží svému zákazníkovi nabídnout produkt, který obsahuje snad vše, co by jen mohl od tohoto pomocníka očekávat.

averatec ultraportable

V základu ho výrobce vybavil dvoujádrovým procesorem AMD Turion 64 X2; asi, aby snížil cenu této novinky. Dále pak nabídne 2GB paměti RAM, integrovanou grafickou kartu ATI RS690, 250GB diskového prostoru, DVD vypalovačku, 12,1“ displej s rozlišením 1280 x 800 pixelů, 4-in-1 čtečku paměťových karet a 1,3 megapixelovou webkameru. Celé zařízení má hmotnost pouhých 1,7Kg. Averatec 2575 se dodává s předinstalovaným operačním systémem Windows Vista Home Premium a v online obchodech si ho můžete pořídit za cenu $1,100 (asi 17 000Kč).

Zdroj: electronista

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama