lg-uvadi-smartphone-ks20-s-windows-mobile
Novinka LG uvádí smartphone KS20 s Windows Mobile

LG uvádí smartphone KS20 s Windows Mobile

JeanVEGA

JeanVEGA

17. 3. 2008 19:50 7

Společnost LG Electronics, přední světový výrobce telekomunikačních technologií, v Singapuru představil svůj první smartphone s operačním systémem Windows Mobile 6.

Reklama

LG KS20 svému majiteli nabídne velké množství funkcí týkajících se zasílaní zpráv, multimédií, službu push e-mail, instant messaging, podporuje videohovor, připojení k síti prostřednictvím WiFi a má podporu pro HSDPA (high speed downlink packet access) bezdrátový přenos dat rychlostí až 3.6Mbps.

lg ks20

„První produkt od společnosti LG založený na Windows Mobile ukrývá tu nejmodernější komunikační technologii v tenkém a stylovém zařízení,“ vyjádřil se Jae Bae, ředitel společnosti LG Electronics Singapore, „KS20 se uplatní především při nasazení tam, kde zákazník požaduje maximální možnost využití výhod 3G mobilního zařízení pro svou práci, ale i pro krácení chvil, když je právě na cestách.“

Tento smartphone, jenž je zároveň i novou vlajkovou lodí společnosti LG v tomto segmentu, apeluje i na ty, které zajímá spíše dizajn a celkový image jejich telefonu, než rozsah jeho funkcí. Najdete na něm totiž 2.8 palcový dotykový LCD displej, který je možné ovládat jak stylusem, tak prstem. Tloušťka tohoto krasavce navíc činí pouhých 12.8mm. S sebou si dále nese 2 megapixelový fotoaparát, MP3 přehrávač, Bluetooth 2.0, dokáže rozeznávat rukopis a má 128MB vestavěné paměti telefonu, která je rozšiřitelná pomocí Micro SD paměťové karty.

Zákazník možná ocení celou řadu kancelářského softwaru od společnosti Microsoft, jako je Microsoft Outlook, Microsoft Office pro vytváření a editování dokumentů pomocí aplikací Microsoft Word, Microsoft Excel a PowerPoint prezentací a navíc Windows Live pro Windows Mobile. Zařízení je synchronizovatelné „out-of-the-box (okamžitě po rozbalení)“ prostřednictvím Microsoft Exchange. LG-KS20 bude pro majoritní dodavatele mobilních zařízení dostupný od 13. března 2008 za cenu $888 (asi 14 000Kč).

Zdroj: vr-zone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama