coolermaster-predstavuje
Novinka Coolermaster představuje...

Coolermaster představuje...

Moll

Moll

14. 3. 2008 00:00 1

Výrobky Coolermasteru se vždy vyznačovaly svěžím designem a řadou novinek. Ani na CeBITu 2008 Coolermaster rozhodně nezklamal.

Reklama

Představme si nejprve skříň Coolermaster Cosmos 5. Jde o výrobek s čistým designem bez výstřelků a se všemi oblíbenými vymoženostmi. Kompletně bezšroubková skříň obsahuje 3 větráčky nahoře, 3 vepředu a 120mm postranní větrák. Umístíte do ní sedm 5,25" mechanik a jednu 3,5". Nahoře a dole najdete netradiční držáky. Nejenže je můžete použít pro přenášení, ale skříň lze díky nim také bezpečně položit na bok.

Dalším předvedeným produktem byl Coolermaster Ultimate 1100W. Jde o zdroj s účinností 88%, s plnou podporou Skulltrail (má tedy dva 8pinové konektory k základní desce) a 6 PCIe GPU hlavičkami.

Nebyl by to Coolermaster, kdyby nepředstavil nějaký monstrózní chladič. Tentokrát se jich sešlo hned několik. Jedním z těch nejzajímavějších byl Hyper Z600, který zaujme zejména tím, že je pasivní. Na první pohled si všimnete jeho velikosti, ale tuto daň jistě mnoho z movitějších zákazníků za tichost svého stroje zaplatí. Z600 by měl uchladit většinu procesorů bez dodatečného větráku. A pokud byste měli pochybnosti, chladič má také standardní držák pro větráček.

Podle Inquirer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama