prichazi-norton-antivirus-dual-protection-pro-mac
Novinka Přichází Norton AntiVirus Dual Protection pro Mac

Přichází Norton AntiVirus Dual Protection pro Mac

JeanVEGA

JeanVEGA

11. 3. 2008 00:00 1

Společnost Symantec představila nový produkt s názvem Norton AntiVirus Dual Protection for Mac. Určen je pro uživatele, kteří vlastní „jablíčko“ založené na platformě Intel a používají jak Mac OS X tak Windows.

Reklama

Cena za tento software byla stanovena na $69,95 (asi 1100Kč) a zahrnuje v sobě možnost aktualizovat databázi virů po dobu jednoho roku. Balík je vlastně kombinací dvou produktů, a to antivirové ochrany Norton AntiVirus 2008 pro OS Windows a Norton AntiVirus 11 pro Mac OS. Norton AntiVirus Dual Protection se samozřejmě dle nastavení automaticky aktualizuje na pozadí a skenuje stáhnuté soubory či přílohy e-mailů.

Přichází Norton AntiVirus Dual Protection pro Mac
i Zdroj: PCTuning.cz

Ačkoliv názory na potřebu antivirové ochrany pro Mac se liší a mnozí potřebu něčeho podobného v podstatě vylučují především kvůli (téměř) neexistenci virů a malwaru pro tuto platformu. Na druhé straně ti, kteří používají Windows prostřednictvím Apple Boot Camp nebo virtualizačního nástroje jako je VMWare Fusion a Parallels Desktop, jsou zranitelní škodlivým softwarem určeným pro operační systém Windows. Jmenovaný produkt nabízí také vyšší výkon v porovnání se svými předchůdci, lepší kompatibilitu a menší vliv na rychlost startu a zatížení systému. Minimální požadavky si říkají o Mac OS X v10.4.10 a lepší. Pro běh s OS Windows je potřebné mít Windows XP SP2 nebo Vista.

Zdroj: digitalartsonline

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama