nove-hry-pro-ipod-se-daji-koupit-na-itunes
Novinka Nové hry pro iPod se dají koupit na iTunes

Nové hry pro iPod se dají koupit na iTunes

JeanVEGA

JeanVEGA

10. 3. 2008 00:00

Hry jako Scrabble nebo taky několikrát propracovaný Mini Golf jsou dostupné pro nové modely iPodů. Nebylo třeba dlouho čekat a iTunes Store je svým zákazníkům již nabízí.

Reklama

Případní zájemci si mohou tyto dva a mnoho dalších titulů zakoupit za $4.99 (asi 80Kč) v případě, že vlastní iPod nano třetí generace, iPod classics nebo video iPod páté generace. Fungují totiž jen na právě vyjmenovaných produktech.

itunes games

Mini Golf, jenž byl výše opomenut není ani tak novinkou, jako spíš předělanou verzí hry od EA. Ta byla před časem uvolněna právě pro iPod páté generace a teď byla upravena i pro novější verze iPodů. Na druhé straně Scrabble je přírůstkem do rychle se rozvíjející rodiny iPod-ready her nabízených na iTunes, jenž byl pro populární přehrávač hudby vytvořen z původní dobře známé stolní hry od firmy Hasbro. Hráč má možnost vybrat si z různých herních stylů, může si hrací plochu libovolně přiblížit a nastavit hru až pro čtyři hráče. Pravidla jsou taky nastavitelné a v průběhu zábavy vás bude doprovázet množství hudebních témat.

Zdroj: pcworld

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama