sandisk-uvadi-flashback-adapter
Novinka SanDisk uvádí FlashBack Adapter

SanDisk uvádí FlashBack Adapter

JeanVEGA

JeanVEGA

5. 3. 2008 00:00

Ptáte se co je FlashBack Adapter? Tato novinka slouží jako ochrana dat ve vašem notebooku před neočekávaným pádem systému.

Reklama

Zmíněný produkt se jednoduše zastrčí do ExpressCard slotu, kde automaticky a nepřetržitě zálohuje a taky šifruje data z počítače na SecureDigital (SD) nebo SD HighCapacity (SDHC) paměťovou kartu. Po instalaci do notebooku má uživatel možnost navolit si soubory či adresáře, které si přeje zálohovat. Jakmile jsou data označena, začíná jejich kopírovaní z pevného disku na paměťovou kartu. Zařízení si rovněž hlídá změny souborů i adresářů a po každé jejich změně je na kartě aktualizuje.

SanDisk uvádí FlashBack Adapter
i Zdroj: PCTuning.cz
SanDisk uvádí FlashBack Adapter
i Zdroj: PCTuning.cz

Průběh všech operací, jenž FlashBack adapter provádí je možné sledovat pomocí softwaru, který firma SanDisk k tomuto produktu dodává. Tato technologie je dostupná pro operační systémy Windows 2000, Windows XP a Windows Vista. V případě, že uživatel chce mít svoje data zálohována i pro případ krádeže svého laptopu, SanDisk nabízí službu BelnSync pro online uložení a sdílení souborů. Toto řešení je možné vidět i na CeBITu a celosvětově by zařízení mělo být dostupné v druhém kvartálu roku 2008. Odhadovaná cena je $29.99 (přibližně 500Kč), samozřejmě bez paměťové karty.

Zdroj: digitimes.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama