pctuning-cz-hleda-profi-gamera
Novinka PCtuning.cz hledá profi gamera!

PCtuning.cz hledá profi gamera!

Filip Eckstein

Filip Eckstein

27. 2. 2008 04:00 45

Milujete FPS řežby a vymetáte přitom světové žebříčky? Pak tu máme něco pro vás. Podílejte se spolu s námi na naší přístí recenzi...

Reklama

V současné době pro vás v redakci připravujeme velký test profesionálních herních myší. Ačkoliv máme s recenzováním herních myšek již poměrně mnoho zkušeností, ke správnému a hlavně objektivnímu hodnocení je zapotřebí také názoru někoho, kdo se hraní her věnuje takřka každý den a své dovednosti je pak schopný prezentovat na mezinárodní úrovni. V případě FPS akčních her je jistě kvalitní hi-end hráčská myš více než nezbytná. Věříme, že se mezi vámi nachází jistě mnoho schopných a zkušených hráčů, kteří svými dovednostmi dokáží konkurovat soupeřům z celého světa.

PCtuning.cz hledá profi gamera!
i Zdroj: PCTuning.cz

Staňte se tedy patronem našeho příštího megatestu. Všechny myšky si budete moci na vlastní kůži vyzkoušet. Podmínkou je zaslání přihlášky s adekvátními důkazy vašich shopností (online žebříčky apod.), vlastnictví laptopu schopného bez problému zvládat vaši oblíbenou hru a bydliště v Praze (bydlet samozřejmě můžete kdekoliv, nezbytný je ale osobní styk, který se bude uskutečňovat právě v Praze). Nezapomeňte ani na své 'game curriculum vitae' (váš krátký herní "životopis"). Mimo jiné si budete také muset udělat tuto sobotu (1. března) čas.

Své přihlášky zasílejte na mailovou adresu eckstein(at)pctuning.cz (bez 'at').

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama