The Witcher 3 REDkit zdarma na GOGu – udělejte ze Zaklínače hru, jakou jste vždy chtěli
i Zdroj: The Witcher 3 REDkit
Novinka The Witcher 3 REDkit zdarma na GOGu – udělejte ze Zaklínače hru, jakou jste vždy chtěli

The Witcher 3 REDkit zdarma na GOGu – udělejte ze Zaklínače hru, jakou jste vždy chtěli

Miroslav Ježek

Miroslav Ježek

21. 5. 2024 21:05 17

Nelíbilo se vám, jak Zaklínač skončil? Nelíbily se vám questy? Přišel vám moc krátký? CD Projekt Red nám nadělil zdarma všechny nástroje, abyste mohli sami tvořit bez omezení.

Reklama

Třetí díl Zaklínače je právem jedna z nejlepších her všech dob. Obrovská hra naditá k prasknutí úkoly, bitvami, silným příběhem a děním, které můžete ovlivnit. Každý PC hráč má povinnost aspoň jednou Zaklínače dohrát. A protože je to takové veledílo, roky už se vyhřívá v péči modderů a technicky zdatných uživatelů, kteří se hrou vyvádějí kde co. Od nových textur, úprav kouzel, změny vzhledu postav, nových zbraní a tak dále. Ale vytvořit nové questy, kontinenty, změnit celou hru podle libovůle? To nešlo. Až dosud. A prozatím jen pro PC.

The Witcher 3 REDkit je souhrn téměř všech nástrojů, které využívali sami autoři při vytváření originálu. A dodávají, že limitem je pouze vaše vlastní fantazie a představivost. Nyní máte v moci vytvořit nové úkoly, postavy, zbraně, animace, celé příběhové linky, nové lokace, tedy naprosto všechno. Je to od CD Projektu velkorysý dar a je jasné, že nyní se Zaklínač posune do úplně nových výšin, tam, kde sídlí nedostižné série Fallout a Elder Scrolls s desítkami tisíc úprav. Pro srovnání, Skyrim Special Edition má na stránce nexusmods.com téměř 90 000 (!!!) modifikací, kdežto Zaklínač 3 sotva 6500. S tímto REDkitem předpokládejme, že se s novými mody roztrhne kouzelný pytel. A to je dobře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama