Overclocking s Gigabyte - Jak se taktují rekordy
i Zdroj: PCTuning.cz
Návody Článek Overclocking s Gigabyte - Jak se taktují rekordy

Overclocking s Gigabyte - Jak se taktují rekordy

Z. Obermaier

Z. Obermaier

29. 8. 2009 03:00 32

Seznam kapitol

1. Úvod - Taktování s Gigabyte 2. Na horách je krásně 3. A je to tady 4. Takhle se baví borci 5. Přetaktování 6. Závěr

Je léto, čas prázdnin, grilování a zábavy. A jelikož nejen prací je živ počítačový nadšenec, uspořádali jsme si malý soukromý víkend s přetaktováním. Vybavili jsme se důkladně, aby bylo co pít a jíst a hlavně bylo také co taktovat. Akce měla velmi uvolněnou a přátelskou atmosféru, na závěr jsme se pokusili také zmrazit bazén. Nebo aspoň ochladit. Trošku.

Reklama

Původně jsme se sešli v soukromí, a vše co se dělo, mělo zůstat veřejnosti navždy utajeno :-). Jelikož jsme si ale dobře užili, a v přetaktování pokořili několik světových rekordů, rozhodli jsme se tento report z akce udělat. Půjde o lehký "víkendový" článek, tedy žádné dlouhé psaní ale spíše o to delší pokoukání ..

Původně jsme se chtěli sejít pouze s hříšnou myšlenkou, se jen tak válet, jíst a pít. Abychom ale vykázali také nějakou činnost, rozhodli jsme se pobavit také extrémním taktováním. Jako ochotný patron akce se ozvala společnost Gigabyte, která nabídla spolupráci na zapůjčení potřebného hardware i zařízení všeho nezbytného. Dostat 200 litrů kapalného dusíku na chatu v Jizerských horách není zrovna jednoduchou záležitostí (dusík vezli až z Prahy).

Hlavního dodavatele hardware jsme měli vyřešeného. Tímto musíme velice poděkovat českému zástupci této firmy Davidovi K., jež si s námi celý víkend užil a hlavně pomáhal s organizováním, kde mohl.

Overclocking s Gigabyte - Jak se taktují rekordy
i Zdroj: PCTuning.cz

Sešlo se nám skutečně hodně hardware. Ukážeme si ho později detailněji, ovšem i takhle na pohled to vypadá slušně, co říkáte? Pro nás ale bylo taktování spíše okrajovou záležitostí, což za chvilku pochopíte. I když jak jednou sednete k dusíku, a daří se, těžko se odchází si třeba zaplavat do bazénu nebo zahřát tělo do sauny. 

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama