gigabyte-gooc-2009-svetove-klani-v-pretaktovani
Návody Článek Gigabyte GOOC 2009 - Světové klání v přetaktování

Gigabyte GOOC 2009 - Světové klání v přetaktování

Z. Obermaier

Z. Obermaier

16. 4. 2009 03:00 26

Seznam kapitol

1. Gigabyte GOOC 2009 - Evropské finále 2. Asijské finále v obrazech - úvod 3. Asijské finále - začínáme! 4. Nejen taktováním je fanda HW živ 5. Asijské finále - soutěž začíná 6. Asijské finále - výsledky

Již doslova za pár hodin začne největší událost v přetaktování, která kdy byla ve střední Evropě. Jde samozřejmě o Evropské finále Gigabyte Open Overclocking Championship. Jistě všichni víte, že se naše redakce účastní jako soutěžící. Abychom vám i nám zkrátili čas do začátku soutěže, podívejme se společně jak probíhalo Asijské finále. Pokud bude i to Evropské podobné, mají se všichni na co těšit.

Reklama

Dne 17.4.2009 se v pražském hotelu Corinthia Towers uskuteční evropské finále GIGABYTE Open Overclocking 2009 šampionátu. Minulý ročník byl omezený pouze na jedno celosvětové klání na Tchajwanu. Letos to Gigabyte pojal ještě rozmáchleji, a uspořádal tři světová semi-finále a jedno světové. Nejlepší přetaktovači planety se sejdou v místních kvalifikacích, které ústí do třech regionálních finálových kol. První bylo Asijské, kde se utkali taktovači z Asie, Austrálie a Afriky. Toto kolo již proběhlo a má svého vítěze, velkou fotoreportáž z této akce si ukážeme za chvilku. Následuje právě pořádané Evropské finále pro účastníky z Evropy a Ruska. Posledním kolem bude Americké finále, které se bude konat v následujících týdnech.

Účastní se ho i náš tým z PCTuningu díky vítězství v regionálním kole na Slovensku. Nechali jsme za sebou nejen všechny slovenské účastníky, ale i konkurenty ze serveru EHW. O akci si můžete přečíst reportáž na našich stránkách ZDE. Vítěz získá kromě hodnotných cen právo účasti na grand finále GOOC v Taipeji a možnost zasoutěžit si proti světové špičce.

Gigabyte GOOC 2009 - Světové klání v přetaktování
i Zdroj: PCTuning.cz

Všem čtenářům nabízíme možnost přijít se na akci podívat a třeba i podpořit náš tým (Zdeněk Obermaier a Vašek Vlček) v boji proti evropské konkurenci. Zúčastnit se může každý, akce je veřejná.

Pokud se chcete předem zaregistrovat, stačí poslat email na adresu gooc2009@pctuning.cz a do hlavičky uvést vaše jméno (nic víc).

Zaregistrovat se můžete potom i na místě, ale kapacita sálu není neomezená a předem registrovaní budou mít přednost.

Akce bude otevřena pro veřejnost od 11:30 do 16:30, kdy budou známy konečné výsledky soutěže. Adresa hotelu, kde se akce pořádá, je Corinthia Towers Hotel, Kongresová 1, 140 69 Praha 4.

Další informace o soutěži si můžete přečíst na domácích stránkách, kde najdete i spousty materiálu z regionálních kol a nejrůznější videa. Klikejte ZDE.

Pokud se na soutěž nedostanete osobně, bude zajištěn přímý přenos na internet (skrze redakci francouzské Overclocking TV). Adresa, kde bude video k vidění je www.overclocking-tv.com.

Gigabyte GOOC 2009 - Světové klání v přetaktování
i Zdroj: PCTuning.cz

My jsme na akci také pilně trénovali, ovšem upřímně musím říci, že na vítězství to určitě stačit nebude. Konkurence je veliká a zúčastnění jsou opravdové legendy v extrémním taktování, my jdeme do soutěže kvůli zábavě a setkání s dalšími podobně "postiženými" lidmi taktováním. Na přední místa ambice nemáme, doufáme jen, že neskončíme poslední, to by nás trochu mrzelo. Pokud máte čas, určitě se přijďte podívat, protože podobnou akci u nás asi nikdy znovu neuvidíme. Také pozorovat pájecí a moddovací eskapády George z Řecka (hipro5)se vám už nikdy nemusí poštěstit. Dotyčný bude výkonovou páječkou připojovat zcela vlastní napájení grafických karet, aby mohl dle sebe regulovat napětí. Pokud se na akci nedostanete osobně, podívejte se na internetu v přímém přenosu a nebo poté v naší reportáži.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama