pc-stoural-stand-up-speak-up
Zábava Článek PC Šťoural: Stand Up, Speak Up!

PC Šťoural: Stand Up, Speak Up!

Vopička Ondřej

Vopička Ondřej

1. 5. 2005 00:00 2

Šťouralové, prudiči, neuznalé lamky, frikulíni a UltraHC PC userové i případy z kategorie L. "Tuzing" i obyčejné užívání PC s sebou jistě nese velkou řádku úsměvných či rozpačitých situací, příhod či stavů. Některé jsou vcelku běžné, ale některé jsou i přímo neuvěřitelné. A jste to právě vy, čtenáři PCtuningu, kdo má takovéto situace denně na talíři, či z "první ruky"...

Reklama

Náš cíl: PR Šťoural = Public Related Šťoural

Pokud se tedy chcete rozepsat nad rámec diskuse, můžete své elaboráty ve formě vlastních povídek, krátkých námětů, či popisu konkrétní situace, která vám v tu chvíli přišla neuvěřitelná, zajímavá, pikantní nebo humorná směrovat na emailovou adresu: redakce@pctuning.cz s předmětem zprávy "PR Šťoural".

Fantazii ani realitě se meze nekladou, pokud tedy napíšete vlastní příběh/povídku/fejetonek a bude dobrý, může být uveřejněn tak jak stojí a leží. Krátké náměty na témata PC šťouralství vyhodnotíme a příběh ve spolupráci s autorem námětu (pokud bude mít zájem) dotáhneme do finální podoby povídky. A o humorné či pikantní situace, se kterými jste se setkali (vítány jsou samozřejmě i dialogy, nebo o útržky z elektronické konverzace (záznam CHATu s neuznalou lamkou je "neocenitelný")) není nikdy nouze a zcela určitě budou (pokud budou dobré) zakomponovány tím či oním způsobem do některého z právě se tvořících dílů.

Stand Up, Speak Up!

Nevažte se, odvažte se tedy! Podívejte se kolem! Zapojte fantazii! Rozhoďte sítě u vašich kolegů! Naslouchejte! Buďte ostražití! A když tohle vše dokážete nějak optimálně skloubit, záměr se určitě vydaří.

mail: redakce@pctuning.cz
Předmět: PR Šťoural

Tak se ukažte!

PCtuning.cz :-)

Na závěr jen poznámka, že všechny díly můžete najít v sekci Blogy a názory / PC Šťoural...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama