destiny-2-budoucnost-mmo-konecne-i-na-pc
Hry Článek Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC

Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

2. 11. 2017 03:00 13

Seznam kapitol

1. Budoucnost MMO podruhé 2. Masakr krvelačné legie 3. Už vím, proč střílet 4. Drobné radosti na každém kroku 5. Mrtvý svět, který žije 6. Závěrečné shrnutí, hodnocení hry

První Destiny vyšlo výhradně pro konzole Xbox One. To se mění společně s druhým dílem, který vedle konzolí vychází také pro PC. Počítačová verze přišla s mírným zpožděním oproti konzolovému vydání, zážitek je však stejně dobrý, ne-li lepší jak při hraní na XONE a PS4. Recenze níže vám prozradí, na co se můžete těšit.

Reklama

Destiny se před třemi roky stala nejnákladnější hrou v historii. V početných reklamách byla Destiny prezentována jako zcela převratná MMORPG hra s FPS hratelností, která – pokud ji dáte šanci – vyplní všechen váš volný čas, ať už jste hardcore hráči, kteří lační po srovnávání sil s ostatními dobrodruhy, nebo casual hráči, kteří by od lidí raději měli klid.

Velkolepá prohlášení bohužel v mnoha směrech neodpovídala skutečnosti, takže se Destiny z pohledu některých lidí mohlo stát zároveň největším herním zklamáním. Problém spočíval především v monotónní hratelnosti a v mnohdy až neúnosném grindování, či v absenci odpovídající příběhové linky.

Hra kvůli tomu byla dost plochá, skoro jako hrudník asijské dívky. A tak jsme na ni ve většině případů brzy zapomněli. Nyní se však na světlo světa dostává příkladné pokračování, v němž tvůrci z Bungie dokázali vypreparovat všechny závažné chyby.

Destiny 2 navíc není exkluzivním titulem určeným pouze pro konzole Xbox One, takže si ho můžeme zahrát i na našich počítačích, a to ve 4K rozlišení a s několika dalšími příjemnými grafickými prvky (viz čtvrtá kapitola).

Už nyní je tedy nad slunce jasné, že Destiny 2 u hráčů nepropadne. A tato recenze se vám pokusí odpovědět na otázku, proč si to myslím.

Destiny 2: Budoucnost MMO konečně i na PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama