Hlavní stránka Multimédia Hry a zábava Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii
Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii
autor: Lucie Jiříková , publikováno 6.2.2017
Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii

Po recenzi prvního dílu bylo jasné, že nájemný zabiják s čárovým kódem na temeni hlavy ještě neřekl poslední slovo. Všech sedm lokací, jimiž nás vydavatel Square Enix krmil hezky postupně, v průběhu celého minulého roku, nyní vychází komplet na DVD. Jaké je tichošlápkovo zabíjení, když ho má člověk hezky pohromadě?


Kromě cvičné mise na uměle vystavěné lodi obsahuje Hitman Complete First Season 6 prostředí – Paříž (součástí Intro Packu), Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado a Hokkaido.

Dohromady je k dispozici deset misí rozdělených následovně:

  • Paříž – 2 mise
  • Sapienza – 3 mise
  • Marrakesh – 2 mise
  • Bangkok – 1 mise
  • Colorado – 1 mise
  • Hokkaido – 1 mise

Každá z těchto misí je propletená hromadou výzev „Challenges“, což jsou speciální úkoly, jimiž pronikáte do pestré nabídky možností zabíjení a infiltrace. Tyto výzvy se vážou mimo jiné i na další události, jako je nechtěné vyslechnutí rozhovoru mezi zaměstnanci, takže obvykle máte motivaci k dalším rozehráním (na některé výzvy narazíte náhodou, některé vám třeba nevyjdou kvůli jiným výzvám atd.).

Ke každé misi se dále váže nabídka „Mastery“. V závislosti na bodech, které svým plížením získáte, na pozadí každého prostředí levelujete. Při každém dalším získaném levelu se vám otevře nová situace nebo vybavení, s nímž můžete misi pokořit. Tak například v základní misi v Sapienze můžete po 3. levelu začínat jako zahradník, tedy už uvnitř dané lokace, a po 4. levelu pak využívat speciální přístroj na rozbíjení zámků atd. Pokud patříte mezi hračičky, v tomto systému se pořádně vyžijete.

Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii

V převlečení zahradníka se můžete nepozorovaně pohybovat všude po zahradách.
Ale pozor! Ostatní zahradníci mohou odhalit, že mezi ně nepatříte!

Poslední, avšak docela rozsáhlou nabídkou, disponují tzv. kontrakty. Jedná se o komunitou vytvořené výzvy, zakázky na odpravení lidí ve stávajících levelech, často navíc předem stanovenými způsoby. Kontraktů jsou desítky a týkají se snad všech zajímavých osob od milenek pohlavárů, přes vedoucí kuchaře, vojáky, mafiány, letušky, šejky atd. I tyto mise se mi docela zamlouvaly, jedná se o skvělé jednohubky, které můžete sfouknout jednotlivě, pár minut po návratu ze zaměstnání. Body z kontraktů se navíc sčítají a pak si je můžete porovnávat s ostatními hráči, to pokud jste soutěživí a hledáte motivaci.

Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii

Šílený vědec. Brzy doplatí na laxnost svojí ochranky.

Bezva stealth hra

První sezóna nového Hitmana se mi nakonec docela líbila. Snaha tvůrců propojit jednotlivé kontrakty příběhem sice nebyla zase tak úspěšná, ale Hitmanovi to vzhledem k námětu zase tolik neškodí. Důležitější je v tomto případě obsah a ten je opravdu šťavnatý. Pokud máte rádi stealth akční hry, tohle byste si do sbírky měli pořídit.

Recenze Hitman: DVD uzavírá vydařenou první sérii



Tagy: hry  hra  akční  stealth  hitman  recenze  herní recenze  


 
Komentáře k článku
RSS
Pouze registrovaní uživatelé mohou přidat komentář!
6.2.2017 16:35:01   49.213.19.xxx 444
Rozbalit komentářPříspěvek byl automaticky zabalen pro velké množství negativních hlasů.
6.2.2017 19:33:53   78.102.243.xxx 242
tragické je tak maximálně to tvoje trolení...
13.2.2017 18:09:42   188.75.145.xxx 31
A ty hraješ co? Simulátor míru a lásky?
6.2.2017 20:10:32   77.48.157.xxx 71
Koupil jsem si první pack a docela litoval.
Koupě jen z důvodu fanouškovství k této serii a zařekl se, že těm volům nedám už ani korunu.
Taková sviňárna rozdělit hru do kapitol.
6.2.2017 20:45:51   81.30.247.xxx 126
Pro měl by Hitmanovi Contracts a Bloody money díl Absolution vytřízlivění. Přeji konzolím smrt, protože zkur.vila a zmr.vila všechny kvalitní hry o Mafia 3 nemluvě. Takže vážení PIRÁTI děkujeme že jste, že si můžeme vyzkoušet hry, které si NEkoupíme protože je to odporný hnus. A je mi s podívem že někdo vynaloží tolik úsilí do toho aby hra měla kránou grafiku a pak do zmrví konzolovinou.
6.2.2017 23:17:08   88.101.193.xxx 710
Taktéž bychom mohli poděkovat pirátům, za jejich kopírování PC her, aby se vyvojáři mohli soustředit na konzole.
7.2.2017 07:03:01   81.30.247.xxx 42
zpráva z pitvy pravila: "banán zabil debi*a." Význam? Absolutní pitomost jak v stoRmjE příspěvku, jak kdyby se hry na konzole nekradli.
7.2.2017 07:59:36   88.101.193.xxx 31
Pirátství na PC je mnohohem větší, proč myslíš že plno her se dělá převážně na konzole a pak se udělá nějaký stupidní port. Ja ti to řeknu, protože je to asi pro tebe nepochopitelný, ale z konzolí jsou mnohem větší peníze.
7.2.2017 08:09:52   91.220.237.xxx 101
to je blbost, je prieskumami dokazane, ze pirati su najcastejsie ludia, ktory neskor upirateny produkt podporili a kupili si ho. Kdezto na konzolach, si niekto kupi hru za 60e, po prejdeni (alebo ho neoslovi) ju preda za 50e, dalsi clovek ju zas preda dalej... a z 3 predanych kopii za 60e je zrazu zisk len za jednu kopiu pre studio... takze v com su az taki zli pirati na PC? Herne studia sa viac sustreduju na konzoly len kvoli zisku, pirati su len vyhovorka...
7.2.2017 22:00:55   88.101.193.xxx 11
A proč si myslíš, že z konzol mají větší zisky
12.2.2017 10:00:01   78.98.250.xxx 03
Pretože vela ludí si kúpi tú čiernu krabicu čo si dá pred telku... V dnešnej dobe už docela upadáva robenie hier na počítače.
13.2.2017 10:56:30   84.175.248.xxx 10
Upadaju len hry a zanre, co majitelov pocitacov ochotnych za hry platit nezaujimaju. Naopak tie, za ktore su platit ochotni, prekvitaju. Je to normalne a je to ok.
13.2.2017 10:52:19   84.175.248.xxx 01
Jasne kupili si tu upiratenu hru o tri roky na Gogu v akcii za tri eura, a teraz maju pocit ako moc vyvojara podporili. :-)
13.2.2017 18:06:01   188.75.145.xxx 00
Prej většinou docela pěkná grafika. :-D Dyť jsou tam 2D sprity místo zábradlí. :-D Ta hra vypadá snad hůř než Blood Money, o zábavnosti nemluvě...to že se na stejnou mysi můžu podívat 10x z toho nědělá novou misi. Jak už tu někdo psal, tak jsem jsem zakoupení prvních 2 balíčku docela litoval, z fanouškovství už to teda asi dojedu celý, ale moc se mi do toho nechce, na dvojku, nebo Blood Money to ani náhodou nemá a ještě to má stupidní rozmazanou grafiku a otravný ovládání. Ale šanci tomu ještě dam, určitě se tam najdou ňáký dobrý momenty.
13.2.2017 18:07:47   188.75.145.xxx 10
Ještě jsem zapomněl zmínit že hra má Always online DRM, což je první věc která mě opravdu nasrala, kdybych to věděl tak to asi nekoupim, fakt mě nebaví čučet na nápis server offline když chci hrát single playerovou hru a vubec celý to dělení na kapitoly mě totálně odrazuje od hraní, mam tak pocit že se mi snažej prodat několikrát stejnou hru.

Redakce si vyhrazuje právo odstranit neslušné a nevhodné příspěvky. Případné vyhrady na diskuze(zavináč)pctuning.cz

20 čtenářů navrhlo autorovi prémii: 7.6Kč Prémie tohoto článku jsou již uzavřené, děkujeme za váš zájem.
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.