The Division: Záchrana New Yorku právě začíná
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek The Division: Záchrana New Yorku právě začíná

The Division: Záchrana New Yorku právě začíná

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

14. 3. 2016 03:00 21

Seznam kapitol

1. The Division předtím a dnes 2. Když zabíjí neštovice 3. Vyprávění o konci světa 4. Upgradování a vylepšování dovedností 5. Mrtvý svět jako živý 6. Shrnutí, závěrečné hodnocení

Tom Clancy's The Division se po jednom nemilém odložení konečně dostala do cílové rovinky. Také jste se na ni tak těšili? Nejste sami! U nás na PC Tuningu jsme ji zařadili mezi nejočekávanější hry roku 2015 a pak i roku 2016. Skoro se nechce věřit, že tenhle titul je konečně mezi námi! Chtěli byste vědět, zdali naplnil všechna očekávání?

Reklama

Videoherní nadšenci v posledních několika letech pociťují, že celá výstava E3 jde do kytek. Namísto zajímavých oznámení a spousty příjemných překvapení sklouzla do představování již dávno oznámených titulů či zcela zřejmých pokračování zajetých herních sérií. Až na malé výjimky. Jednou z nich byla Tom Clancy's The Division.

Když se na prezentaci Ubisoftu na E3 v roce 2014 ukázala Tom Clancy's The Division, neobešlo se to bez nervózního zašumění, občasných užaslých zavýsknutí a nadšeného potlesku. Tahle hra měla skvělé zasazení a navíc vypadala tak úžasně, až se člověku ani nechtělo věřit, že by se mohlo jednat o technologické demo, nikoliv o nějaké přikrášlené video.

The Division: Záchrana New Yorku právě začíná
i Zdroj: PCTuning.cz

Po nepříjemném odložení plánovaného vydání z minulého roku na rok 2016 a po jednom veřejném beta testování (které skončilo před pár týdny) jsme se konečně dočkali uvedení Tom Clancy's The Division do ostrého provozu. Nyní je tedy na čase ptát se, jaká tato hra je? Skutečně vám nad její grafikou budou oči přecházet? A jak to dopadlo s hratelností? Patří tato hra do vaší herní knihovny? Na tyto a další otázky si odpovíme v této recenzi.

Tom Clancy's The Division jsme na PC Tuningu dvakrát po sobě zařadili mezi nejočekávanější hry roku. Pokud vás zajímá, co jsme na této hře tenkrát obdivovali, přejděte na příslušný článek:

The Division: Záchrana New Yorku právě začíná
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud jste o The Division ještě neslyšeli, potom dovolte malé shrnutí. Jedná se o pohledem z třetí osoby viděnou MMO akční hru zasazenou do otevřeného světa New Yorku. Na začátku hry si tak vytvoříte svoji vlastní postavu (výběr není nic moc, většina postav patří do ranku vyloženě ošklivých, a to především co se týče žen) a potom se vrhnete do světa plného nebezpečenství. Jen tak mimochodem – v této hře se hlavně střílí a to nejlépe v kooperaci s vašimi přáteli a neexistuje tu možnost stealth zabíjení (ačkoliv krytí za objekty je přítomno a taktéž vyžadováno).

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama