Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží...
i Zdroj: PCTuning.cz
Internet Článek Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží...

Neranděte s roboty! Cybersex, iProstitutky a sexroboti se blíží...

Michal Rybka

Michal Rybka

12. 2. 2016 21:00 34

Seznam kapitol

1. Internet trochu jiných věcí 2. Strčte si to do... 3. Kyber... sociální pracovnice 4. Zakročte proti sexuálním robotům!
5. Růst populace: z extrému do extrému 6. Sami uprostřed společnosti 7. Příčina? Ne, následek!

Mezi nejbizarnější zařízení virtuální reality a teleprezence patří ta spadající do kategorie „teledildonika“. Ano, jsou to periferie pro pány a dámy, které jim dovolují řádit bez ohledu na vzdálenost, stačí jenom internetové připojení. Bude ale po telesexu následovat teleprostituce – a skončíme nakonec v náručí sexrobotů?

Reklama

Futurama to v dílu „I Dated a Robot“ vidí jasně: Lidstvo málem vyhynulo, protože mělo sex pouze s roboty. Roboti byli lepší, dostupnější, programovatelnější a poslušnější. Tak proč se namáhat s lidmi? A se snadno dostupnou rozkoší přestala civilizace fungovat, protože „celá civilizace byla pouze snahou udělat dojem na opačné pohlaví, občas na to samé pohlaví“.

Futurama - Don't date robots from John Pope on Vimeo.

Instruktážní film pokračuje ukázkou rozpadající se lidské civilizace, která je den po smrti posledního člověka zničena mimozemšťany. Pokud mě paměť nemýlí, tvůrci Futuramy kvůli ukončení výroby seriálu nikdy nevysvětlili, jak došlo k „prvnímu zničení Země“ a hlavně jak došlo k její rekonstrukci.

Nicméně zpět od nesmírně zábavné dystopie: Teledildonika a kybersex jsou tady. Osobně jsem žádné podobné zařízení nezkoušel, protože na testování sexuálních pomůcek na veletrzích jsem poněkud stydlivý, dovážet se mi to ze zahraničí nechce a u nás se nic podobného neprodává. V zahraničí s podobnými hračkami lidé experimentují nejen doma, ale i na veřejnosti, dokonce s tím podnikají i umělecké experimenty, jako je Hysterical Literature. U projektu Hysterical Literature jde o to, jak dlouho dokážete číst knihy, zatímco vás dráždí hračky typu Symbian. Ano, i tak vypadá moderní umění – a je to docela vtipné!

Video je věkově omezené, po klepnutí je přehrajete přímo na YouTube

Technologie tu už jsou a jejich rozšíření je jenom otázkou času. Vycházejí z existujících vibrátorů, které navíc obsahují i senzory a umožňují datové připojení. Zatím je nám nabízejí společnosti jako je Kiiroo anebo Lovense. Jejich „connected vibrátory“ lze spárovat třeba s mobilním telefonem, aplikací v PC, provázat je s přehrávanou hudbou anebo s jinou „hračkou pro dospělé“. Přenos dat je, pochopitelně, bezdrátový. Kdo by chtěl hračku, která pro připojení vyžaduje USB?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama