Zimohraní: Soutěž s muve.cz o padesát her
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Zimohraní: Soutěž s muve.cz o padesát her

Zimohraní: Soutěž s muve.cz o padesát her

Redakce PCT

Redakce PCT

9. 12. 2014 03:00 12

Seznam kapitol

1. O co soutěžíme? 2. Soutěžní otázka 3. Pravidla soutěže serveru PCTuning

Internetový obchod s hrami muve.cz spustil Zimohraní – největší výprodej her v České republice a na Slovensku. Čeká vás předposlední kolo soutěže, kde můžete hrát hned o tři hry a máte podstatně vyšší šanci na výhru – výherců bude rovnou patnáct. A pospěšte si, čas máte jen do půlnoci, kdy začíná poslední kolo o poslední tři hry!

Reklama

Soutěžte s muve.cz o padesát her pro PC!

Zimohraní je názvem slevové akce, která už druhým rokem zásobuje české hráče zábavou na dlouhé zimní večery. Během deseti dnů akce jsou postupně zlevněny téměř všechny hry z tisícové nabídky internetového obchodu s hrami ke stažení, většinou o 50 %, ale není nouze ani o 75procentní slevy.

Zimohraní: Soutěž s muve.cz o padesát her
i Zdroj: PCTuning.cz

Slevy se mění každý den v poledne a ve stejný čas dostanete pět z vás šanci jednu z her vyhrát. Ve všech případech jde o hry ke stažení, ať už ze Steamu, Uplay nebo přímo z obchodu muve.cz. Všechny aktivační klíče pochází přímo od vydavatelů a muve.cz ručí za jejich funkčnost.

10. 12. Assassin’s Creed Liberation HD

Vylepšená edice původně exkluzivní konzolové hry. Upgradu doznala nejen grafika a ozvučení, vylepšení doznaly i mise. Pokud jste Liberation nehráli na PS Vita, pak máte jedinečnou možnost užít si dobrodružství asasínky Aveline ve vysokém rozlišení.

Výherci:

  • marty3**@s**
  • markber**@g**
  • lukas.ha**@s**
  • motg**@g**
  • safnero**@s**

10. 12. Valiant Hearts

Adventura vydaná příhodně v roce, kdy se slavíme výročí sto let od vyhlášení 1. světové války, sleduje propletené osudy několika prostých lidí po vyhlášení mobilizace. Ačkoliv jde o válečnou hru, střílet budete jen výjimečně. Spíše pomáháte lidem okolo vás, řešíte rozmanité puzzly a… přežíváte. Kromě nevšedního tématu a originálního konceptu, který kombinuje plošinovku a adventuru, zaujme hra na první pohled také půvabným vizuálním zpracováním. To však neubírá válce na její děsivosti.

Výherci:

  • eledar.k**@s**
  • lukaspola**@c**
  • bartosd**@g**
  • safarik**@g**
  • majkl28**@s**

11. 12. Risen 3

Duchovní nástupce v Česku mimořádně oblíbené série Gothic dospěl do třetího dílu. Po pirátském levobočkovi, který se sérii podle mnohých odcizil, se Risen vrací ke svým kořenům, i když na mořeplavbu, nutno říct, zcela nerezignoval. Čekají vás desítky hodin čistokrevného role-playingu.  

12. 12. Grand Theft Auto IV

Najde se asi jen málo hráčů… co hráčů, málo lidí, kteří by neznali GTA. Plnohodnotný čtvrtý díl se zapsal do dějin absolutními známkami v recenzích, ale také – v případě PC verze – velkou náročností na hardware. Od premiéry hry už ale utekl nějaký ten rok a tento nedostatek tak již pominul. V současnosti na vás na PC navíc čeká bonus v podobě množství skvělých modů.

13. 12. Wolfenstein: The New Order

Pocta legendě, která položila základy žánru first-person stříleček, a ne náhodou jedna z nejlepších first-person stříleček tohoto roku. Hra nepostrádá silnou atmosféru – zažijete mučení i pobyt v koncentračním táboře. Především je to ale skvělá střílečka, kterou je radost dohrát až do konce.

13. 12. Mafia II

Česká zástupce ve výběru je jasný. Mafia II patří k tomu nejlepšímu, co u nás kdy vzniklo. Celkové prodeje navíc nasvědčují tomu, že už ji má ve svém Steam knihovně opravdu každý. Vyzkoušeli jste ale také všechny datadisky a DLC?

13. 12. The Evil Within

Jeden z důkazů, že Zimohraní není jen výprodejem ověřené herní klasiky. Mezi zlevněnými hrami najdete také novinky a nový horor Šindžiho Mikami patří mezi ty nejlákavější. Pokud vám toto jméno nic neříká, pak vězte, že jde o duchovního otce série Resident Evil a tím pádem i žánru survival hororu. Nic pro slabé povahy.

• 14. 12. – 0:00 South Park: The Stick of Truth

Nebýt elementů převzatých z japonských RPG, tak jde o nejdelší epizodu South Parku, co se kdy odvysílala. Hra navazuje na díl, kdy si děti ze South Parku hrály na Pána prstenů. Než se nadějete, do hry se přidají zombie, nacisti, mimozemšťané i Al Gore. Prostě South Park…

• 14. 12. – 0:00 Fallout: New Vegas Ultimate Edition

Když ultimátní edice, pak se všemi DLC. Tím pádem si hru užijí i hráči, kteří už pouť post-apokalyptickou pustinou absolvovali. Přídavky nejenže přinášejí nová dobrodružství, ale s nimi také další zbraně vybavení a také zkušenostní úrovně, po kterých můžete šplhat až na 50. level.

• 14. 12. – 0:00 The Elder Scrolls: Skyrim – Legendary Edition

Legendární edice legendární hry obsahuje všechna DLC. V případě Skyrimu, který sám o sobě vydrží stovky hodin, nejde o nějaké drobné přídavky. Datadisk Dragonborn přináší dokonce celý nový ostrov k prozkoumávání.

Všechny tyto hry a stovky další najdete na muve.cz. Zimohraní končí v poledne 14.12.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama