Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 11. 2014 03:00 24

Seznam kapitol

1. Risen 3, Dead Rising 3, Train Fever 2. Wasteland 2, Alien: Isol., Civilization, Farming Sim 3. Borderlands, CoD: Warfare, Lords of the.., Far Cry 4 4. The Evil Within, The Vanishing..., Middle-earth...
5. This War of Mine, Door Kickers, Planetary Annihilation 6. Legend of Grimrock II, Endless Legend, Ryse: Son... 7. Metro Redux, FIFA 15, Five Nights at Freddy 8. TRI, Styx, Sherlock Holmes..., Dragon Age: Inquisition

Tak tu zase máme nejsychravější období roku, které je tradičně nejštědřejší na velké herní tituly. Spoustu z nich jsme recenzovali, a ještě více jsme jich vyzkoušet nestihli. Připravili jsme pro vás přehled vydaných her včetně těch nejzajímavějších, na které se v našich recenzích nedostalo a které svou kvalitou i hodnocením příjemně překvapily.

Reklama

Výčet zajímavých her, které by vám mohly zpříjemnit zimu, začneme rekapitulací titulů, s nimiž jste se setkali v našich recenzích. Jelikož totiž nejsme herní web, snažíme se v našich recenzích pokrývat hlavně tituly, od kterých si slibujeme, že o ně bude ze strany hráčů velký zájem a že se vydaří (ani tak se ale občas nevyhneme zklamání). Naše recenze jsou tak samy o sobě výběrem těch kvalitnějších her, které se na herní scéně za poslední dobu objevily.

V rychlosti si je v chronologickém pořadí připomeneme a pak už se podíváme na další hry, které patřily k těm nejočekávanějším nebo těm, které překvapivě sklidily pozitivní ohlas ať už od recenzentů nebo samotných hráčů, a které jsme nerecenzovali třeba proto, že jsme sami takový úspěch dopředu nečekali, nebo že se nám je zavčasu nepovedlo na recenzi sehnat.

Risen 3: Titan Lords

Třetí pokračování Risen 3: Titan Lords nás mělo zavést ke kořenům série Gothic, což se zrovna nestalo (hra byla spíše takovým macatějším datadiskem Risen 2), nicméně i tak nabízela slušnou porci RPG zábavy snad až na maličko slabší grafické zpracování. Tím jsou ale Piranha Bites celkem pověstní, takže by nás překvapilo, kdyby tomu bylo jinak.

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Přejít k recenzi Risen 3: Titan Lords.

Dead Rising 3: Apocalypse Edition

Dead Rising: Apocalypse Edition se na naše PC dostal přibližně rok poté, co jsme si ho mohli zahrát na novém Xboxu. Port jako takový nedopadl na sto procent (hráče na PC štvala hlavně snímková frekvence uzamčená na třicet snímků za sekundu), po herní stránce však šlo o vycizelovanou a poměrně zábavnou hru, která stavěla na neutuchající akci, v níž jste museli pobíjet desetitisíce krvelačných zombie. Do schématu jen nezapadal rádoby vážný příběh, který s obrovskou ironií a nadsázkou ve hře vůbec nešel dohromady.

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Přejít k recenzi Dead Rising 3: Apocalypse Edition.

Train Fever

V září tohoto roku si přišli na své i milovníci vláčků a mašinek, jelikož vyšla poměrně slušně zpracvoaná strategie Train Fever. Ta nás provedla hned několika historickými obdobími, k nimž se vázaly věrné působící historické vozy a další reálie.

Komplexní strategický systém bohužel trošku kazila celková technická neotesanost a velmi chaotické uživatelské rozhraní, neohrabané ovládání je však u her podobného typu (bohužel) častý jev. Vzpomeňme třeba na Cities in Motion 2 ze začátku tohoto roku, do jejíhož ovládání se hráč dostal až po několika hodinách hraní.

Velký výběr her: Co hrát za dlouhých zimních večerů?
i Zdroj: PCTuning.cz

Přejít k recenzi Train Fever.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama