Intel Extreme Masters: světový šampionát PC her
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Intel Extreme Masters: světový šampionát PC her

Intel Extreme Masters: světový šampionát PC her

Pavel Urbánek

Pavel Urbánek

25. 3. 2014 03:00 9

Seznam kapitol

1. Úvod 2. Sponzoři 3. Opravdové herní příslušenství 4. Představení turnaje 5. Výstava
6. Zajímavosti a postřehy 7. Dojmy z celé události 8. Momenty turnajů 9. Galerie

Nejznámější týmy světa, nejlepší hráči, milionové ceny, skvělé publikum, obrovský stadion, špičkový hardware a neskutečná atmosféra. Tak lze ve stručnosti popsat monstrózní Intel Extreme Masters. Vyrazili jsme do polských Katovic, abychom vám tuto světovou herní událost i její zákulisí mohli zprostředkovat.

Reklama

Není to tak dávno, co jsme se zamýšleli na tématem hardwareskill. Ohlasy byly různorodé, jsou zde lidé, kteří se domnívají, že problematika vztahu hardware k výsledkům v počítačových hrách je jen teorie a lobbing velkých firem s herním vybavením. Vyrazili jsme tedy na velkou herní událost - Intel Extreme Masters (IEM) v polských Katovicích, abychom potvrdili nebo vyvrátili předchozí úvahy.

Jak toho chceme docílit? Na IEM přijede mnoho týmů z her jako je StarCraft 2, League of Legends nebo Counter Strike: Global Offensive. Většina zúčastněných patří mezi současnou špičku v eSportu. Dalo by se teda předpokládat, že hráči budou chtít vyhrát a budou používat ty nejlepší komponenty a příslušenství.

O takový pohár se hraje na IEM.
i Zdroj: PCTuning.cz
O takový pohár se hraje na IEM.

Není to bohužel tak snadné, snahu o zjištění, jak to ve skutečnosti je, se snaží některé zainteresované strany překazit. O co konkrétního se jedná?

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama