Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC

Nejočekávanější hry roku 2014 pro PC

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 1. 2014 03:00 48

Seznam kapitol

1. GTA V; Thief 2. Torment: Tides Of Numenera; Daylight 3. Darkwood; Routine 4. Tom Clancy´s The Division; Watch Dogs
5. Wolfenstein: The New Order; Titanfall 6. The Witcher 3: Wild Hunt; Pillars of Eternity 7. Tropico 5; The Sims 4 8. Carmageddon: Reincarnation; South Park: The Stick of Truth

Rok 2013 je za námi. Přinesl řadu novinek – uvedení nové generace konzolí, restarty populárních značek a nejimpozantnější šňůru nezávislých her včetně prvních vlaštovek pocházejících z úspěšných crowfundingových projektů. Je na čase podívat se pro změnu do budoucnosti, nemyslíte? Připravili jsme seznam těch nejočekávanějších her roku 2014.

Reklama

GTA V

Začínat seznam nejočekávanějších PC her roku 2014 právě s GTA V je trochu nešťastné, jenže my si nemůžeme pomoct. Konzolisté si ve hře už dávno lebedí, PC hráčům však nezbylo než v port na své plechové miláčky doufat. Přibližně před rokem byla sepsána petice pro vydání GTA V na počítače, která zatím stihla posbírat více jak 650 000 podpisů, jenže Rockstar Games se k tomu zatím nemají. Dočkáme se?

Thief

Reboot známé značky Thief se má na našich PC objevit už za pár dní. Zápletka hry je jasná – město upadlo do nicoty a jediným hrdinou, který by ho mohl zachránit, je Garret. Vývojáři nám slíbili, že jsou jednotlivé mise koncipovány tak, aby nám nesvazovaly ruce, ale nabídly nám bezpočet možností, kterak se jimi prokousat – snad vyjma toho, že skočíme mezi skupinku strážců a přesilu se pokusíme pobít vlastníma rukama. Uvidíme, jak se Garretovi povede.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama