Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu

Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

31. 10. 2013 03:00 19

Seznam kapitol

1. Saints Row IV 2. Tom Clancy´s Splinter Cell: Blacklist 3. Europa Universalis IV 4. Total War: Rome II
5. Memoria 6. Rayman Legends 7. Brothers: A Tale of Two Sons 8. Amnesia: A Machine for Pigs

V práci dejte výpověď nebo si vezměte volno, ve škole pozastavte studium, s přítelkyní se na čas rozejděte – jde se pařit! Čtvrt roku nám zase uteklo jako voda, a máme tak pro vás další přehled nejzajímavějších her za poslední kvartál. Navzdory utahanému letnímu období to letos stálo za to a na trh se dostalo několik opravdu originálních kousků.

Reklama

Nevydat v pořadí už 4. pokračování trhlého GTA klonu by popřelo veškeré marketingové zásady herního světa. První tři díly Saints Row byly nadmíru úspěšné a na Saints Row IV se tak třásla velice silná fanouškovská základna. Dostáli vývojáři z Deep Silver Volition našemu očekávání i tentokrát? Odpověď na tuto otázku tentokrát není zase tak jednoduchá, ovšem pokud klady a zápory hry zprůměrujeme, vyleze nám z toho jasné ANO.

Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu
i Zdroj: PCTuning.cz

Saints Row IV je opět nadmíru poťouchlá městská akce, v níž se vžijete do role Saintse, šéfa gangu a zároveň i novodobého prezidenta USA. Tím ale bláznovství Saints Row IV teprve začíná. Tato hra nám vedle ujetého příběhu, jež vypráví o válce lidí proti mimozemské civilizaci, nabízí totiž i spoustu pestrého herního obsahu.

Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu
i Zdroj: PCTuning.cz

Hlavním tahákem hry jsou speciální vlastnosti hlavní postavy – super rychlý běh a extrémně vysoký/daleký skok. Díky těmto vlastnostem můžete porážet vše, na co na ulici narazíte, ale stejně dobře vyskáčete třeba i na nejvyšší mrakodrap ve městě. Pokud vám na mysl vyvstala myšlenka na akční hru Prototype 2, potom jste na správném místě. I v Saints Row IV se z vás stane skutečný super hrdina s mnoha super schopnostmi. Tolika, že nebudete vědět, kde vám hlava stojí.

Tipy na nejlepší počítačové hry podzimu
i Zdroj: PCTuning.cz

Kdyby vám to bylo málo, připočtěte si k tomu pestrou nabídku zbraní v čele s Black Hole Launcherem, který umí vytvářet černé díry nasávající do sebe celé své okolí. K tomu si připočtěte všeprostupující nadsázku a spoustu vtipných hlášek a můžete si být jistí, že s touto hrou se nudit nebudete. Jedinou nevýhodou Saints Row IV je snad jen mírně zastaralá grafika.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama