On-line poker jako živnost. Nebo jízdenka do pekla
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek On-line poker jako živnost. Nebo jízdenka do pekla

On-line poker jako živnost. Nebo jízdenka do pekla

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

24. 7. 2013 01:00 52

Seznam kapitol

1. Pokerový boom 2. Moje začátky 3. Náhodná cesta k pokerovému nebi 4. Nájem, jídlo, nervy, rodina,... 5. Kde začít

Kromě toho, že se z vás moderní hry snaží tahat peníze za nejrůznější vylepšení, jsou i hry, kde můžete vyhrávat. Třeba poker. Zní to lákavě? Než dáte do zástavy byt a vrhnete se do náručí hazardu, přečtěte si pár kapitol z praxe. Není všechno zlato, co se třpytí, a zrovna poker vás může dostat velmi snadno na mizinu.

Reklama

Poté co se na televizi ESPN začaly přenášet live přenosy z World Series of Poker, největšího a nejprestižnějšího pokerového turnaje na světě, zachvátil svět pokerový boom. V průběhu posledních 10 let se Texas Hold´em, nejmodernější pokerová varianta, dostala prakticky do všech koutů světa a uchvátila miliony lidí. Toto šílenství pak přetrvalo až do dnešního dne. Lidí, kteří se rozhodli nebo ještě rozhodnou vstoupit na dráhu profesionálního pokerového hráče, neustále přibývá. Kdo by taky nechtěl být doma, hrát karty a topit se v milionech?

On-line poker jako živnost. Nebo jízdenka do pekla
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud pomineme všechny problémy, které pokerové hráče během kariéry jistojistě zastihnou (a budu se jim věnovat na nadcházejících stránkách), nejošidnější vlastností pokeru je, že vyhrát v něm může prakticky každý, ovšem dlouhodobě vyhrávat dokáže jen pár vyvolených.

Právě kvůli této vlastnosti se už mnoho lidí splašilo a po jednom výdělečném měsíci se rozhodlo opustit lukrativní zaměstnání, aby pak prošlo mohutným „downswingem“ a po několika depresivních týdnech skončilo na úřadu práce... nebo, chcete-li: nabilo si hubu jiným způsobem.

On-line poker jako živnost. Nebo jízdenka do pekla
i Zdroj: PCTuning.cz

Tabulka výrazů, které se vyskytují v následujících kapitolách

I když se poker snadno učí a na první pohled se jeví jako jednoduchá karetní hra, stát se pokerovým profíkem je běh na dlouhou trať. I já jsem si jeden maraton za svým snem zaběhla a jelikož jsem se konečně dostala za cílovou čáru a měla čas trochu si vydechnout, něco vám o takové cestě povím.

Všechny servery ověřují totožnost a věk hráčů, nezletilí nemají šanci. Následující řádky jsou ale určeny i pro ně – ukazují poker z té druhé, černější stránky bez marketingových pozlátek.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama