Anketa o nejlepší hru – zvolte titul roku 2011!
i Zdroj: PCTuning.cz
Hry Článek Anketa o nejlepší hru – zvolte titul roku 2011!

Anketa o nejlepší hru – zvolte titul roku 2011!

Redakce PCT

Redakce PCT

7. 2. 2012 17:00 43

Když jsme začátkem roku vymýšleli anketu na hlavní stránku, napadla nás úžasná otázka – kterou hru považujete za tu úplně NEJ v uplynulém roce? Jenže ouha, do formuláře jde dát jen 12 odpovědí, a to je prostě zoufale málo. Slovo dalo slovo, sehnali jsme pár drobných cen a připravili vůbec první anketu PCTuningu o nejlepší hru roku 2011.

Reklama

Hry jsme rozdělili podle žánrů, celkem tak můžete dát šest hlasů. Je nám jasné, že všechny hry asi nebudete znát, v takovém případě můžete hlasování pro celou kategorii vynechat. Z odpovědí chceme udělat statistiku a přehled oblíbenosti, takže klidně nechtějte hlasovat, ať nemáme data zbytečně zkreslená. Děkujeme. Při tvorbě listu her, můžeme tomu říkat ušlechtile „nominování titulů“, jsme vycházeli z tohoto přehledového článku z letošního ledna a vašich komentářů.

Hlasování odstartuje od této chvíle až do čtvrtka 1.3.2012. Každý soutěžící se dostává do slosování, nezáleží na tom, jestli hlasuje pro vítěznou hru nebo ne. Deset vylosovaných potom dostane drobné ceny, jako jsou třeba trička, nezapomeňte proto správně vyplnit svůj mail. A teď už to pojďme vývojářům spočítat :-)

Hlasovací formulář

Hlasování je skončené,

výsledky ankety si můžete přečíst zde

 

Formulář již není dostupný.

 

Děkujeme za hlasování a rozeslání ankety přátelům!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama