gigabyte-ex58-ud5p-kral-pomeru-cena-vykon
Hardware Článek Gigabyte EX58-UD5P - Král poměru cena výkon

Gigabyte EX58-UD5P - Král poměru cena výkon

Z. Obermaier

Z. Obermaier

5. 11. 2008 01:00 18

Seznam kapitol

1. Úvod ... 2. Testovací sestava 3. Gigabyte EX58-UD5P - balení 4. Gigabyte EX58-UD5P - specifikace 5. Gigabyte EX58-UD5 - bližší pohled 6. BIOS a zhodnocení

Včera jsme si představili desku od MSI. Ta byla velmi bohatě vybavená, ale také značně drahá. V dnešním článku si proto představíme produkt od Gigabyte, který je zpracován stejně kvalitně, byť nejde o nejvyšší high-end desku pro Core i7. Zajímavá cena a možnosti dělají z tohoto modelu velkého favorita pro upgrade na Nehalem.

Reklama
Gigabyte EX58-UD5P - Král poměru cena výkon
i Zdroj: PCTuning.cz

- Gigabyte EX58-UD5P -

Dnes pokračujeme druhým představením základní desky pro Core i7. Další deskou dnes tedy bude model vyšší třídy od Gigabyte. Tato základní deska spočinula v redakci již před drahnou dobou, a my měli jako jediní v ČR možnost si ji důkladně osahat. Naše hlavní testovací sestava platformy Nehalem z tohoto pondělí, byla právě tato deska.

Dlouho před uvedením rodiny procesorů Core i7 se objevovaly fotografie desek od Gigabyte s čipsetem X58 Express. Od tehdy ukázaných desek byla k té dnešní ale dlouhá cesta. Výrobce totiž před nedávnem zcela změnil svou základní nabídku desek na systém Ultra Durable 3. To se samozřejmě dotklo i desek pro Nehalem, a jejich uvedení se tím krapet zpozdilo. Nyní se ale pomalu desky dostávají i na náš trh, a se zakoupením by neměl být problém. Několik obchodů již desky vystavilo v cenících, a měly by být příští týden skladem.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama