thermaltake-armor-jr-maly-obrnenec
Skříně, zdroje, chladiče Článek Thermaltake Armor Jr. : malý obrněnec

Thermaltake Armor Jr. : malý obrněnec

Bronislav Kujál

Bronislav Kujál

21. 2. 2007 01:00 54

Seznam kapitol

1. Thermaltake Armor Jr. : Zmenšené brnění   2. Popis a příslušenství 3. Vnitřní uspořádání, kabeláž a chladící systém 4. Instalace 5. Zkušenosti a závěr 6. Závěr

Po větším zájmu ze strany zákazníku o hliníkovou skříň Armor, se rozhodla společnost Thermaltake zařadit do nabídky i její menší kopii s názvem Armor Junior. Jestli je tento menší bratříček stejně povedený jako atraktivní velký Armor, to se dozvíte v dnešním článku, kde si tuto zmenšeninu prohlédneme do posledních detailů.

Reklama
Thermaltake Armor Jr. : malý obrněnec
i Zdroj: PCTuning.cz

Po větším zájmu ze strany zákazníku o hliníkovou skříň Armor, se rozhodla společnost Thermaltake zařadit do nabídky i její menší kopii s názvem Armor Junior. Jestli je tato kopie stejně povedená jako atraktivní velký Armor, to se dozvíte v dnešním článku, kde si tuto zmenšeninu prohlédneme do posledních detailů.

Balení

I když se svou velikostí Armor Jr řadí mezi skříně střední velikost, tak čekejte, že Vám přijde větší krabice. Povrch černé krabice obsahuje jak informační foto skříně, tak i veškeré technické údaje. Potisk krabice prozrazuje mimo rozměry a vzhledu i možnost výběru mezi dvěma provedeními a to s bočním oknem a bez něj.

Thermaltake Armor Jr. : malý obrněnec
i Zdroj: PCTuning.cz

Je již nepsané pravidlo, že každou skříň můžete pořídit ve stříbrném a v černém provedení. Obě barevné varianty jsou konstrukčně a rozměrově stejné a zásadní rozdíl je hlavně v použitém materiálu. Zatím co stříbrné provedení je kompletní hliníkovou skříní, tak u černého provedení najdete hliník pouze u estetického doplňku čela. Tím jsou dvě kratší funkční dvířka, zbytek skříně je vyrobený z klasického 0,8mm ocelového plechu v kombinaci s plastovým čelem. Stejně jako u stříbrné verze máte možnost výběru mezi oknem na bočnici a plnou plechovou bočnicí. Přesné označení všech provedení najdete na obrázku.

Thermaltake Armor Jr. : malý obrněnec
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Naše testovaná celohliníková verze s oknem byla pečlivě zabalená v saténové látce a uložená do krabice v polystyrénu. Skříň v takovém balení snese i mírně nešetrné zacházení při dopravě bez poškození.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama