aqcool-aqx-500rs-cesky-vodnik-zije
Skříně, zdroje, chladiče Článek AQCOOL AQX 500RS - český vodník žije!

AQCOOL AQX 500RS - český vodník žije!

Pirs

Pirs

6. 12. 2005 01:00 38

Seznam kapitol

1. Úvod 2. AQCOOL AQX 500RS 3. Testovací sestava a metodika 4. Výsledky testů a závěr

Dnes je na pořadu další z recenzí týkající se vodního chlazení. Testovaný set AQCOOL je od tuzemského výrobce Silentek a nese modelové jméno AQX 500RS. Jako protivník v testu je mu určen set Thermaltake Bigwater SE, který jsme měli tu čest poznat v minulém článku. Bude velmi zajímavé sledovat, jestli se český vodník ukáže jako dobrá konkurence k zahraničním matadorům toho odvětví.

Reklama

Dnešní test setu vodního chlazení AQCOOL AQX 500RS je koncipována jako spíše jako duel, kde budou výsledky dosažené tímto setem v závěru konfrontovány se závěry minulého testu, který se týkal setu Thermaltake Bigwater SE.

Českého výrobce bloků Silentek není snad třeba dlouze představovat. Před více než dvěmi lety byl byl zde na PCT testován set AQCOOL 3000P.

AQCOOL AQX 500RS - český vodník žije!
i Zdroj: PCTuning.cz


Set vodního chlazení AQCOOL 3000p

Výrobcem zapůjčený set s označením AQX 500RS je navržen jako kompletní produkt, kdy se celý set dodáván jako přímo sestavený a naplněný provozní kapalinou. Pro osazení počítače vodním chlazením stačí tedy montáž sestávající se pouze k přišroubování bloků a externího chladícího modulu. Není tedy nutné spojovat jednotlivé komponenty hadicemi a plnění oběhu kapalinou, to za nás udělal už výrobce.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama